ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων

Με τον Βράνιες να επιστρέφει στο αρχικό της σχήμα και τον Φράνσον για πρώτη φορά στην αποστολή της η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (19.30)

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων

Με νέο πρόσωπο τον Όγκνιεν Βράνιες στο κέντρο της άμυνας της παρατάσσεται η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (19.30), στο ΟΑΚΑ, στην προσπάθεια της να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, από τον ΠΑΟΚ και την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Εξάλλου ο Λιβάι Γκαρσία ξεκινάει τελικά στο δεξί άκρο της επίθεσης, παρότι αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Μαζί του οι Τσούμπερ και Άμραμπατ πίσω από τον «φουνταριστό» Ανσαριφάρντ (ελλείψει Αραούχο).

Στα αξιοσημείωτα ότι στην αποστολή για πρώτη φορά βρίσκεται ο νεαποκτηθείς Σουηδός χαφ Φράνσον.

Ο Τσιντώτας παραμένει φυσικά στην εστία ελλείψει Στάνκοβιτς, με τους Χατζισαφί και Ρότα να διατηρούνται στα άκρα της αμυντικής γραμμής και τον Τζαβέλλα στόπερ.

Στον άξονα πλάι στον Σιμάνσκι, ο Σάκχοφ καλύπτει την απουσία του τιμωρημένου Σιμόες.

Οι υπόλοιποι του κιτρινόμαυρου πάγκου είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμαντί, Σβάρνας, Μισελέν, Μήτογλου, Μάνταλος, Γέβτιτς και Τάνκοβιτς, με τον Λε Ταλέκ να μένει εκτός αποστολής.

Aπό την άλλη ο Ηρακλής Μεταξάς επέλεξε για την αρχική 11αδα τους: Λοντίγκιν - Σάλιακας, Εραμούσπε, Πανταλάκης, Ποζνάτσκι - Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκες- Οικονομόπουλος, Λιάσος, Περέα