Super League: Ξεχωρίζει το Άρης-ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα της Κυριακής

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (20/2) για την 24η αγωνιστική της Super League με την αναμέτρηση που ξεχωρίζει να είναι αυτή ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Super League: Ξεχωρίζει το Άρης-ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα της Κυριακής

Η 24η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται την Κυριακή (20/2) με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις στις οποίες ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο παιγνίδι της ημέρας, η Λαμία υποδέχεται τον ουραγό Απόλλων Σμύρνης (15:00). Οι δύο ομάδες προέρχονται αμφότερες από ήττες ενώ στην μεταξύ τους αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο δεν υπήρξε νικητής (0-0). Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί ήττες μετά την νίκη τους επί του ΟΦΗ στις 29 Ιανουαρίου και θέλουν την νίκη για να ξεφύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχει κερδίσει από τις 23 Οκτωβρίου ενώ έχει έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς.

Στις 17:15 ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Βόλου. Οι Πειραιώτες μετά την ήττα τους στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να περιμένουν ενδεχόμενο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ προκειμένου να αυξήσουν κι άλλο το προβάδισμά τους στην κορυφή ενόψει πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι αποζητούν την νίκη με στόχο να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για να βρεθούν στην 6άδα και τα πλέι οφ. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Μπράτσου έχασε στο 90' από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο και θέλει να κάνει ανάλογη εμφάνιση αλλά αυτήν την φορά παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα (19:30) η ΑΕΚ φιλοξενεί στο «Σπύρος Λούης» τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Η Ένωση μετά την νίκη της με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης ηττήθηκε από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα αντίστοιχα. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς και θέλει την νίκη για να μπει με όσο το δυνατόν μικρότερη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΣ ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση με 36 βαθμούς έχει την ευκαιρία με νίκη επί της ΑΕΚ να την πιάσει στην βαθμολογία προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό. Οι Γιαννιώτες έχουν ένα ματς περισσότερο από την Ένωση και προέρχονται από δύο σερί νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό και Άρη.

Η αναμέτρηση της αγωνιστικής στην Super League αναμφίβολα είναι αυτή ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30). Ο Άρης προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και έχει υποχωρήσει στην 8η θέση ωστόσο τα ντέρμπι με τον συμπολίτη είναι πάντα ιδιαίτερες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιγνίδια ο Άρης έχει 2 νίκες, όσες έχει και ο ΠΑΟΚ και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Από την άλλη μεριά, ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε στην Δανία από την Μίντιλαντ εντούτοις στις εγχώριες διοργανώσεις μετρά τέσσερις σερί νίκες και θέλει να πάρει την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στην Τούμπα.

Το προφίλ της 24ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2

Ιωνικός - ΟΦΗ 0-0

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-0
(1' Μουνίθ, 74' Έρλινγκμαρκ)

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 1-0
(47' Μεντόσα)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2

15.00: Λαμία - Απόλλων Σμύρνης

17.15: Βόλος - Ολυμπιακός

19.30: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

19.30: Άρης - ΠΑΟΚ