Koυρμπέλης: «Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες εκτός έδρας ήττες»

Στο ότι για ένα ακόμη ματς εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στάθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό (1-0) στο Αγρίνιο.

Koυρμπέλης: «Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες εκτός έδρας ήττες»

Στην αδυναμία του Παναθηναϊκού εκτός έδρας στάθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά το 1-0 εις βάρος του τριφυλλιού, στο Αγρίνιο, από τον Παναιτωλικό.

Την 10η ήττα του συνολικά στην Super League και 8η μακριά από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στάθηκε στις επιδόσεις της ομάδας κι ειδικά μακριά από το «σπίτι» της που συν σύναδουν με το «μέγεθος» της και τους στόχους της, όπως είπε

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε κατοχή της μπάλας. Ξαφνικά έγινε ένα φάουλ ο αντίπαλος σκόραρε, πιέσαμε χάσαμε το πέναλτι. Όταν η μέρα πηγαίνει έτσι καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, χάνοντας ευκαιρίες, πέναλτι...»

Για το αν άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας μετά το γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός:

«Δεν κατάλαβα πως άλλαξε η ψυχολογία μας. Εγώ έβλεπα μια ομάδα που και πριν το γκολ έπαιζε καλά αλλά μας λείπει το εύκολο γκολ στα εκτός έδρας μας και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Δεν γίνεται μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς να έχει τόσες ήττες εκτός έδρας".

Για το τι έφταιξε:

«Πρέπει να το δούμε στο βίντεο. Θα δούμε τα λάθη μας από εβδομάδα ώστε να τα ελαττώσουμε. Εκτός έδρας μεταμορφωνόμαστε, πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, είναι ήδη αργά».

Όσο για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ;

«Έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τα παιδιά που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια. Σε αυτά τα παιχνίδια όπως και αν είσαι θέλεις να πάρεις το ντέρμπι, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Επι προσωπικού για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει σε ένα 90λεπτο απάντησε:

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω θα μου δείχνει το σώμα μου και η δουλειά που γίνεται καθημερινά. Να είμαστε λίγο προσεχτικοί καθώς το διάστημα που απείχα ήταν μεγάλο».