Ολυμπιακός: Μαίνεται η «μάχη» στην κορυφή της επίθεσης ενόψει Βόλου

Ο Ελ Αραμπί δείχνει αυτή τη φορά να έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Τικίνιο ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (20/2, 17.15). Ακόμα ο Μαρτίνς δεν έχει πει τίποτα και σε κανέναν για τα πλάνα του.

Ολυμπιακός: Μαίνεται η «μάχη» στην κορυφή της επίθεσης ενόψει Βόλου

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε αεροπορικώς για Βόλο, δίχως να κάνει μία κανονική προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με την θεσσαλική ομάδα στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (20/2, 17.15).

Οπότε, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να ανοίξει τα χαρτιά του για το τι σκοπεύει να πράξει. Αν θα πάει τελικά σε ριζικές αλλαγές, όπως άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του ή θα προχωρήσει σε μετρημένες μετατροπές της ενδεκάδας με... ορίζοντα όχι μόνο τον επαναληπτικό με την Αταλάντα την Πέμπτη (24/2), αλλά κυρίως να μην επιβαρυνθούν οι παίκτες που βρίσκονται στα κόκκινα, όπως συνέβη με τον Μανωλά.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως εστιάζεται στην κορυφή της επίθεσης. Τον τελευταίο καιρό ο Τικίνιο δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και στα πιο κρίσιμα και απαιτητικά παιχνίδια, είναι εκείνος που παίρνει φανέλα βασικού.

Κόντρα στον Βόλο φημολογείται ότι θα επανέλθει ο Ελ Αραμπί στο αρχικό σχήμα και ότι ο Τικίνιο θα περάσει στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στην Αταλάντα το βράδυ της Πέμπτης (24/2) στο Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πει τίποτα και σε κανέναν για τις σκέψεις του για το αρχικό σχήμα. Προφανώς, δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, καθώς θέλει να τους δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.