ΠΑΕ Απόλλων: «Θα φύγουμε από το γήπεδο»

Η ΠΑΕ Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και προειδοποιεί ενόψει του αγώνα με τη Λαμία.

ΠΑΕ Απόλλων: «Θα φύγουμε από το γήπεδο»

Με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Κουτσιαύτη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση για τη διαιτησία. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία", μάλιστα επισημαίνει ότι στο πρώτο προσχηματικό σφύριγμα θα αποχωρήσει από το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αναφέρει:

«O κ. Κλάτενμπεργκ μας δείχνει την δύναμη του και την πρόθεση του να εξοντώσει την ομάδα μας. Έκπληξη και τεράστια απορία νιώσαμε με τον ορισμό του κ. Κουτσιαύτη για τον αγώνα μας με τη Λαμία, την Κυριακή. Είναι ο ίδιος διαιτητής που έδωσε τα δύο προσχηματικά πέναλτι σε βάρος μας στην Θεσσαλονίκη και έκλεισε τα μάτια σε ένα ακόμη πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στον ίδιο αγώνα.

Προφανώς ο κ. Κλάτενμπεργκ ενοχλείται από την φωνή μας για τα ανύπαρκτα πέναλτι του κ. Ευαγγέλου και αποφάσισε να εκδικηθεί με τον ορισμό του κ. Κουτσιαύτη καθώς είχαμε ζητήσει την εξαίρεση του.

Κύριε Κλάτενμπεργκ οι ευθύνες σας είναι τεράστιες για τους διαιτητές-πουλέν που έχετε δημιουργήσει και στέλνεται σε κάθε αγώνα. Σας ζητούμε να αλλάξετε τον διαιτητή και να βάλετε έναν κανονικό, διότι στο πρώτο προσχηματικό σφύριγμα του κ. Κουτσιαύτη η ομάδα μας θα αποχωρήσει από το γήπεδο και η ευθύνη θα βαραίνει εσάς γιατί γνωρίζετε το πρόβλημα και αντί να το λύσετε συνεχίζετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις».