O Γκιγιέρμε και οι άλλοι δύο «κόφτες» (vids)

Ο Γκιγιέρμε είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι ο μόνος παίκτης που απασχολεί τους Πειραιώτες για τη θέση του «κόφτη».

O Γκιγιέρμε και οι άλλοι δύο «κόφτες» (vids)

Αύριο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δηλώσει τη λίστα στην ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια με την Λουκέρνη και έχει δικαίωμα για μία αλλαγή παραμονή του πρώτου αγώνα. Δεν αποκλείεται η αλλαγή να έχει να κάνει με τον «κόφτη» που σκοπεύει να κλείσει άμεσα…

Οι Πειραιώτες θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να φέρουν άμεσα έναν αμυντικό χαφ. Είναι η θέση που «καίει», ο Μπουχαλάκης δεν είναι ο ιδανικός «κόφτης» που ονειρεύεται ο κόσμος και στον Ολυμπιακό προσπαθούν να προσθέσουν το ταχύτερο δυνατόν στο δυναμικό τους τον αμυντικό μέσο που θα είναι ένας από τους βασικούς άξονες της φετινής ομάδας.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο Γκεγιέρμε της Λα Κορούνια, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Ρέσιο και Όγκου. Ο πρώτος ανήκει στην Μάλαγα της οποίας προπονητής πέρσι ήταν ο ...γνώριμος από τη θητεία του στο «Καραϊσκάκης», Μίτσελ. Πρόκειται για 27χρονο Ισπανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συνολικά 183 (!) εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του υποβιβάστηκε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να την ακολουθήσει.

Ο Όγκου ανήκει στην Χάποελ Μπέερ Σεβά, από την οποία ζήτησε πρόσφατα να αποχωρήσει. Είναι διεθνής 30χρονος Νιγηριανός (ήταν στην αποστολή για το Μουντιάλ) και στο «παιχνίδι» της απόκτησης του βρίσκεται και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Με την ομάδα του Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 149 συμμετοχές, με 14 γκολ και 7 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2019.