Κόπτεται ο Ολυμπιακός για τον κόφτη- Τρέχει να κλείσει τον Γκιγιέρμε

Ο Γκιγιέρμε είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, οι Ισπανοί κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια και στο λιμάνι «τρέχουν» να κλείσουν τον χαφ εώς και το πρώτο ματς με την Λουκέρνη.

Κόπτεται ο Ολυμπιακός για τον κόφτη- Τρέχει να κλείσει τον Γκιγιέρμε

Αύριο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δηλώσει τη λίστα στην ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια με την Λουκέρνη και έχει δικαίωμα για μία αλλαγή παραμονή του πρώτου αγώνα. Δεν αποκλείεται η αλλαγή να έχει να κάνει με τον «κόφτη» που σκοπεύει να κλείσει άμεσα…

Οι Πειραιώτες θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να φέρουν άμεσα έναν αμυντικό χαφ. Είναι η θέση που «καίει», ο Μπουχαλάκης δεν είναι ο ιδανικός «κόφτης» που ονειρεύεται ο κόσμος και στον Ολυμπιακό προσπαθούν να προσθέσουν το ταχύτερο δυνατόν στο δυναμικό τους τον αμυντικό μέσο που θα είναι ένας από τους βασικούς άξονες της φετινής ομάδας.

Το όνομα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Γκιγιέρμε της Λα Κορούνια. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος χαφ της Ντέπορ, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, είναι ψηλά στην κόκκινη λίστα. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι Ισπανοί.

Το κακό με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν. Το καλό είναι ότι – σύμφωνα με τους Ισπανούς – ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες να τον κάνει δικό του.

Αυτό που κρατάμε πάντως, είναι ότι στο λιμάνι «τρέχουν» να φέρουν άμεσα τον αμυντικό μέσο, γιατί πολύ απλά το συγκεκριμένο θέμα έχει καθυστερήσει αρκετά και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει περιορισμένες λύσεις στα χέρια του (Μπουχαλάκη, Χατζισαφί).

Και «τρέχουν» να τον κλείσουν εώς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για να προλάβουν να κάνουν και την αλλαγή στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, έτσι ώστε να είναι τουλάχιστον διαθέσιμος για τη ρεβάνς της Ελβετίας στις 16 Αυγούστου.

Ο Γκιγιέρμε στην παρούσα φάση δείχνει να απασχολεί σοβαρότατα. Δεν είναι ωστόσο μόνο ο Βραζιλιάνος. Εξετάζονται κι άλλοι χαφ…