ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Με δύο «μπαλωθιές», σε... ματσάρα, οι Ηρακλειώτες ολοταχώς για εξάδα (Ηighlights)!

Ο ΟΦΗ  επικράτησε του Βόλου 2-1 σ' ένα εντυπωσιακό ματς στο Ηράκλειο συνεχίζοντας να ελπίζει για την παρουσία του στα πλέι οφ. Η ομάδα της Μαγνησίας είχε δοκάρι με τον Φαν Βέερτ, μείωσε με τον Φερνάντες και παρότι έπαιζε από το 70' με 10 λόγω αποβολής του Φερνάντες έμεινε «ζωντανή» ως το φινάλε αφού το δοκάρι σταμάτησε τον Νέιρα κι ο Κλέιμαν πέναλτι του Λάμπρου (86')@

ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Με δύο «μπαλωθιές», σε... ματσάρα, οι Ηρακλειώτες ολοταχώς για εξάδα (Ηighlights)!

Ο ΟΦΗ ήταν ο μεγάλος νικητής στην, εντυπωσιακή (λόγω θεάματος κι ανταγωνιστικότητας), αναμέτρηση του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» κόντρα στον Βόλο με σκορ 2-1.

Με γκολ των Βούρου (19' κεφαλιά από φάουλ του Λάμπρου) και Τοράλ (33' από ασίστ με το... τακούνι του Νέιρα) προηγήθηκε η ομάδα του Νιόπλια (που προερχόταν από απραξία 9 ημερών και την νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο), αλλά η ομάδα της Μαγνησίας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ενδιάμεσα (30') είχε δοκάρι με τον Φαν Βέερτ, ενώ μείωσε στην επανάληψη, όταν εμφανίστηκε βελτιωμένη, με τρομερή ατομική προσπάθεια και σουτ του Φερνάντες (51').

Μάλιστα παρότι έπαιζαν από το 70' με 10 λόγω αποβολής του Φερνάντες οι φιλοξενούμενοι έμειναν «ζωντανοί» ως το φινάλε στη διεκδίκηση του τριπόντου αφού το δοκάρι σταμάτησε τον Νέιρα (81') κι ο Κλέιμαν απέκρουσε πέναλτι του Λάμπρου (86')!

Μάλιστα στις καθυστερήσεις χρειάστηκαν τ' αντανακλαστικά του Επασί για να μην ισοφαρίσουν οι Βολιώτες σε προσπάθεια του νεοεισελθόντα Ροσέρο.

Έτσι ο Βόλος έμεινε στο -4 από τους Ηρακλειώτες γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα μετά από 3 αγωνιστικές (2ν. - 1 ισοπ.)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ –ΒΟΛΟΣ 2-1

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Σκόρερ: 19’ Βούρος, 33’ Τοράλ – 51’ Φερνάντες

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Νέιρα, Φελίπ Λουίζ - Σοάρες, Μπαριέντος, Φερνάντες, Κλέιμαν, Φαν Βέερτ.

Κόκκινες κάρτες: Μπαριέντος (70').

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί - Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης - Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (75’ Στάικος) – Νέιρα (89’ Ουές), Τοράλ (68’ Λουίζ Φελίπε), Λάμπρου (89’ Μπουζούκης) – Ντουρμισάι (69’ Γκαγιέγκος).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν –Γκιουλέν (72’ Μπαρτόλο), Άλχο Σοάρες (46’ Νίνης), - Ρομέρο (89’ Ροσέρο), Φεράρι Μπαριέντος, Φερνάντες, - Τσοκάνης, Ρεγκατέν (61’ Κορέα) - Φαν Βέερτ.