Αναστασίου: «Ήθελε προσπάθεια να χάσουμε τέτοιες ευκαιρίες»

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν αυτή τη φορά (στο 0-0 με τον Απόλλωνα) ευχαριστημένος από την άμυνα του Παναιτωλικού, αλλά όχι από την αποτελεσματικότητα των παικτών του.

Αναστασίου: «Ήθελε προσπάθεια να χάσουμε τέτοιες ευκαιρίες»

Στα τελευταία παιχνίδια με τις διαδοχικές ήττες του Παναιτωλικού ο Γιάννης Αναστασίου συνήθως προσπαθούσε να καταλάβει πώς η ομάδα του δεχόταν τόσο εύκολα κάποια γκολ. Μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα, απορούσε για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν οι ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναιτωλικού στο «Γ. Καμάρας»:

«Για εκτός έδρας παιχνίδι κάναμε πολλές φάσεις, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Είχαμε το μηδέν πίσω, είναι σημαντικός ο βαθμός, αλλά θέλαμε περισσότερα. Αν δεν βάλεις, όμως, γκολ δεν κερδίζεις. Κι ο Απόλλων είχε δύο δοκάρια, αλλά εμείς είχαμε κλασσικές ευκαιρίες. Ήθελε προσπάθεια εκ μέρους μας για να τις χάσουμε! Αν βάζαμε ένα γκολ θα ήταν διαφορετική η εικόνα του ματς. Αλλάξαμε κάποια πλάνα γιατί ο Απόλλων έχει ψηλά κορμιά κι έτσι δώσαμε κι εμείς ύψος στην άμυνα. Ανταποκριθήκαμε στις δεύτερες μπάλες, κάτι που ήταν πρόβλημα στα προηγούμενα παιχνίδια. Επιθετικά δουλέψαμε σωστά, αλλά δεν τελειώσαμε τις φάσεις».