Ολυμπιακός: Η ελπίδα της Τβέντε για το project Καρμπόβνικ το καλοκαίρι

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να βρει γρήγορα την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Η Τβέντε τον περιμένει!

Ολυμπιακός: Η ελπίδα της Τβέντε για το project Καρμπόβνικ το καλοκαίρι

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ δεν βρίσκεται εδώ και καιρό στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Αν δεν υπήρχε το κώλυμα που έχει παίξει φέτος ήδη σε Μπράιτον (ένα ματς στο Λιγκ Καπ Αγγλίας) και σε Ολυμπιακό, τότε θα έφευγε από τον Ιανουάριο. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο ατζέντης του.

Η αποχώρησή του από τους Πειραιώτες θα γίνει με πέντε μήνες καθυστέρηση. Το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν και θα επιστρέψει αναγκαστικά στην Μπράιτον.

Τι λένε οι πληροφορίες από την Αγγλία; Ότι δύσκολα θα παραμείνει στην Μπράιτον, καθώς ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον (από τα Χριστούγεννα κιόλας) δύο ομάδες για να τον κάνουν δικό τους. Αρχικά με τη μορφή δανεισμού.

Η μία εξ αυτών είναι η Τβέντε. Λέγεται λοιπόν ότι ο ολλανδικός σύλλογος που τον ήθελε τον Ιανουάριο, θα κάνει μερικούς μήνες υπομονή για να τον πάρει το καλοκαίρι.

Το τμήμα σκάουτινγκ της Τβέντε τον έχει σε περίοπτη θέση και παρόλο που δεν «έπιασε» στον Ολυμπιακό, ευελπιστεί ότι στην Ολλανδία θα παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο.

Άλλωστε, το ολλανδικό πρωτάθλημα με το ελληνικό δεν έχουν καμία σχέση ως προς τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες. Ο Καρμπόβνικ που περίμενε ότι μέσω του Ολυμπιακού θα «έφτιαχνε» ξανά το όνομά του και δεν θα παρέμενε εκείνο το «wonderkid» της Πολωνίας όταν αγωνιζόταν στην Λέγκια, πιθανότατα το καλοκαίρι στην Ολλανδία θα επιδιώξει να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.