Μάνατζερ Καρμπόβνικ: «Δεν θα τον κρατήσει ο Ολυμπιακός»

Ο μάνατζερ του Μίχαλ Καρμπόβνικ έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον του πελάτη του τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν θα τον αποκτήσει.

Μάνατζερ Καρμπόβνικ: «Δεν θα τον κρατήσει ο Ολυμπιακός»

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ δεν υπολογίζεται πλέον από τον Πέδρο Μαρτίνς και αγωνίζεται με τη Β' ομάδα των Πειραιωτών. Για το μέλλον του Πολωνού ποδοσφαιριστή μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο ατζέντης του παίκτη. Ο Μάριους Πιεκάρσκι αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να μην κρατήσει τον παίκτη.

«Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αγοράσει τον Μίχαλ Καρμπόβνικ από την Μπράιτον. Γι’ αυτό και δεν τον δήλωσε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του Europa League με την Αταλάντα. Εχουμε ενημερωθεί ότι η ελληνική ομάδα δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Μίχαλ από την Μπράιτον. Είναι λογικό, λοιπόν, να μην χρησιμοποιείται και να δοκιμάζονται από τον προπονητή άλλοι ποδοσφαιριστές», είπε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στο μέλλον τι θα γίνει με τον Καρμπόβνικ ο ατζέντης του είπε: «Πρέπει να μείνουμε στον Πειραιά μέχρι τον Μάιο. Θα είχε πάρει μεταγραφή σε άλλον σύλλογο τον Ιανουάριο, αν δεν είχε παίξει σε αγώνα Λιγκ Καπ με την Μπράιτον πριν πάει στον Ολυμπιακό. Εχει αγωνιστεί ήδη σε δύο ομάδες φέτος και δεν μπορούσε να παίξει σε τρίτη.

Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον Καρμπόβνικ, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε στην Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι ένας δανεισμός του Μίχαλ σε ομάδα που παίζει στο MLS, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 26 Φεβρουαρίου. Αυτό το σενάριο όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή».

Ανέφερε ακόμη ότι ο παίκτης θα παίζει με τη Β' ομάδα των Πειραιωτών για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, με υγιείς βάσεις. Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ πιθανότατα θα παίζει στη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, για να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο και να έχει αγωνιστικό ρυθμό. Την επόμενη εβδομάδα θα πάω στην Ελλάδα για να μιλήσω από κοντά με τον Μίχαλ για το μέλλον του», είπε χαρακτηριστικά.