Προβληματισμός στη Super League για τα χρήματα από το στοίχημα

Συνάντηση με το υπουργείο Οικονομικών θα επιδιώξει η Super League προκειμένου να συζητηθεί το θέμα με τα χρήματα από το στοίχημα.

Προβληματισμός στη Super League για τα χρήματα από το στοίχημα

Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League ο Γιώργος Μποροβήλος ενημέρωση και τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το ζήτημα αφορούσε στα λεφτά από το στοίχημα με τα νέα μάλλον να μην είναι θετικά. Έτσι αποφασίστηκε να γίνει και νέα συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη σε περίπου τρεις μήνες προκειμένου να τεθεί ξανά επί τάπητος η κατάσταση.

Ο προβληματισμός στις τάξεις των ομάδων είναι έντονος και μάλιστα αποφασίστηκε να συσταθεί επιτροπή αποτελούμενη από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και το προεδρείο της Super League. Σκοπός της επιτροπής είναι να ζητήσει συνάντηση με το υπουργείο Οικονομικών και να συζητηθεί ξανά το θέμα με τα λεφτά του στοιχήματος.

Σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων από το στοίχημα θα δημιουργηθεί πολύ μεγάλο πρόβλημα ενόψει της αδειοδότησης των ομάδων, οι οποίες ζητούν από το κράτος το ποσοστό που τους αναλογεί από τα κέρδη.