ΟΦΗ: Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Επασί

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Επασί, επέστρεψε από το Καμερούν και μπήκε στις προπονήσεις

ΟΦΗ: Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Επασί

Επέστρεψε ο Επασί. Ο διεθνής με το Καμερούν, τερματοφύλακας του ΟΦΗ γύρισε από το Κόπα Άφρικα και την Τετάρτη (9/2) προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για πρώτη φορά ύστερα από 1,5 μήνα.

Θυμίζουμε είχε εξασφαλίσει άδεια και είχε αποχωρήσει πριν από τα Χριστούγεννα και τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη. Ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα του Καμερούν και μετά το τέλος του Κόπα Άφρικα γύρισε στην Ελλάδα και στις προπονήσεις. Είναι ξανά διαθέσιμος λοιπόν για τα ματς του πρωταθλήματος.

Θέμα υπάρχει με Τσιλιανίδη, Μανδά και Καμάου λόγω ίωσης που λογικά δεν θα τους επιτρέψει να παίξουν με τον Βόλο.

«Με τον Devis Epassy να επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (9/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ (13/2, 15:00).

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, ενώ ο Felipe Gallegos ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πρόγραμμα αποφόρτισης. Από την προπόνηση απουσίασαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Χρήστος Μανδάς και Bruce Kamau, λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (10/2), στις 11:00», αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ.