ΟΦΗ: Νέα δημοσιεύματα για Γκαγιέγκος, τι λένε στο Ηράκλειο

Στη Χιλή γράφουν πως ο ΟΦΗ συμφώνησε με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε για την παραχώρηση του Φελίπε Γκαγιέγκος. Τι λένε στο Ηράκλειο

ΟΦΗ: Νέα δημοσιεύματα για Γκαγιέγκος, τι λένε στο Ηράκλειο

Δημοσιεύματα από την Χιλή τα ξημερώματα αναφέρουν ότι η Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε συμφώνησε με τον ΟΦΗ για την μεταγραφή του Φελίπε Γκαγιέγκος, ο οποίος από τα Χριστούγεννα έχει ζητήσει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Στη Χιλή αναφέρουν πως η συμφωνία είναι δεδομένη!

Στο Ηράκλειο υποστηρίζουν πως από τέλη Νοεμβρίου υπάρχουν προτάσεις για τον παίκτη, ο οποίος έχει ρήτρα και είναι γνωστή στους ενδιαφερόμενους. Μέχρι σήμερα δεν έχει καλυφθεί η ρήτρα.

Σε σχέση με τις αρχικές προτάσεις που είχαν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, οι τελευταίες προφανώς και είναι αισθητά αυξημένες, αλλά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής, από τα Χριστούγεννα έχει εκφράσει την επιθυμία για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Φυσικά για τον ΟΦΗ προτεραιότητα δεν είναι οι προτάσεις που έρχονται αλλά μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Άλλωστε μέσα σε έναν μήνα κρίνονται οι στόχοι για τον ΟΦΗ.

Επιστρέφει ο Επασί

Ο διεθνής με το Καμερούν, Επασί το βράδυ της Τρίτης (8/2) θα είναι στο Ηράκλειο και την Τετάρτη (9/2) θα μπει στις προπονήσεις. Ολοκληρώθηκε το Κόπα Άφρικα και ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι ξανά διαθέσιμος.