Μποροβήλος: «Όταν δεν τιμωρούνται φυσικά πρόσωπα με παραβατική συμπεριφορά, τότε υπάρχουν μιμητές»

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τα θέματα της βίας.

Μποροβήλος: «Όταν δεν τιμωρούνται φυσικά πρόσωπα με παραβατική συμπεριφορά, τότε υπάρχουν μιμητές»

Για αρκετή ώρα τα είπαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με παράγοντες του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων και με τον πρόεδρο της Super League 1, Γιώργο Μποροβήλο για τα θέματα της βίας.

Στις δηλώσεις του ο Μποροβήλος τόνισε τα εξής:

«Έγινε μία εποικοδομητική κουβέντα για το θέμα της βίας, που μας επηρεάζει άμεσα».
«Το δεύτερο σκέλος ήταν το θέμα του στοιχήματος που έχει να κάνει με την ενίσχυση των ομάδων στον δύσκολο καιρό. Είδαμε το πρόβλημα στις ομάδες με την ελλιπή παρουσία των φιλάθλων που συμπαρασύρει και άλλα προβλήματα όπως με χορηγούς και αξιώσεις κατόχων διαρκείας. Είπαμε να συναντηθούμε μετά από 2,5 με 3 μήνες για περισσότερα δεδομένα για να υπάρξει μία οικονομική ανακούφιση».
«Σίγουρα και οι ομάδες θα κάνουν ενέργειες. Πολλές φορές οι συνέπειες είναι βαρύτατες για τις ομάδες. Για εμάς τις ΠΑΕ μεγάλο ρόλο θα παίξει και η τιμωρία φυσικών προσώπων. Να δούμε κάποια βελτίωση στο θέμα της βίας. Πέραν των ΠΑΕ πρέπει να τιμωρούνται και φυσικά πρόσωπα. Όταν δεν υπάρχει τιμωρία σε φυσικό πρόσωπο με παραβατική συμπεριφορά και αυτή επαναλαμβάνεται και έχει μιμητές. Να συνδράμουμε και στις Λέσχες. Και στο θέμα με τις Λέσχες. Με νομιμότητα και έλεγχο».