Ολυμπιακός: Θα ετοιμάσουν τον Παπέ Σισέ για την ΑΕΚ

Ο Παπέ Σισέ αναμένεται να μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού το αργότερο σε τρεις μέρες και στόχος δεν είναι άλλος από το να ετοιμαστεί για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 23η αγωνιστική της Super League (13/2, 19.30).

Ολυμπιακός: Θα ετοιμάσουν τον Παπέ Σισέ για την ΑΕΚ

Ο Παπέ Σισέ απολαμβάνει ανεπανάληπτες στιγμές από το βράδυ της Κυριακής (6/2) στο Κόπα Άφρικα. Η κατάκτηση του τροπαίου έβγαλε εκατομμύριο κόσμο στους δρόμους της Σενεγάλης για να πανηγυρίσουν μία τεράστια επιτυχία της Εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Μια επιτυχία που οι Σενεγαλέζοι άξιζαν στο 100%.

Ο Αφρικανός στόπερ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του και αφού πρέπει αναγκαστικά να συμμετάσχει στις γιορτές που θα στηθούν στην πατρίδα του κατά την επιστροφή της αποστολής από το Καμερούν, θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αργότερα σε τρεις μέρες θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς στον Ρέντη.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να τον ετοιμάσει ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο την παραπάνω Πέμπτη (17/2) για το Europa League.

Ωστόσο, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν θα επιδιώξει να τον βάλει κατευθείαν στα... βαθιά απέναντι στην Αταλάντα.

Θα κοιτάξει να τον ετοιμάσει και για το παιχνίδι της Κυριακής (13/2) απέναντι στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Σισέ μπορεί να μην έπαιξε πολύ στο Κόπα Άφρικα, αλλά έκανε κανονικά προπονήσεις με την Εθνική του ομάδα και θα επιστρέψει πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Του λείπει λίγο ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς το τελευταίο του 90λεπτο ήταν στις 14 Ιανουαρίου απέναντι στην Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά.

Από τότε, έπαιξε μόλις... 1 λεπτό με την Μπουρκίνα Φάσο την περασμένη Τετάρτη (2/2).

Κατά συνέπεια, είναι επιβεβλημένη η παρουσία του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έτσι ώστε να βρεθεί και στην ενδεκάδα του Μπέργκαμο.