Ολυμπιακός: 199 αγώνες στον πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (9/2, 18.00) θα συμπληρώσει 200 αγώνες στον πάγκο του πρωταθλητή.

Ολυμπιακός: 199 αγώνες στον πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς!

Πέντε από τα επτά παιχνίδια του προγράμματος της 22ης αγωνιστικής έγιναν και μοναδική ομάδα που δεν έχει εκκρεμότητες είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όλες οι άλλες ομάδες χρωστάνε από ένα ως και τρεις αγώνες.

Οι πρώτοι σκόρερ σίγησαν, με αποτέλεσμα ο Σέρχιο Αραούχο να φτάσει τα 10 γκολ και να πλησιάσει.

Μόνο στην Τούμπα σκόραραν και οι δύο ομάδες και μάλιστα ο ΠΑΟΚ νίκησε με ανατροπή.

Και από αυτή την αγωνιστική ξεχωρίζουν κάποιοι αριθμοί...

2300… γκολ στην έδρα της έφτασε η ΑΕΚ, όταν άνοιξε το σκορ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τελικά πέτυχε άλλα δύο για να φτάσει στα 2302. Τα έχει βάλει σε 987 αγώνες, ενώ έχει δεχτεί 700 στο ίδιο διάστημα.

199... αγώνες στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς και θα τους κάνει 200 στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Έχει 133 νίκες, 36 ισοπαλίες και 30 ήττες. Οι 123 αγώνες είναι στη Super League, οι 24 στο Κύπελλο και άλλοι 52 στην Ευρώπη.

80... αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε ο Ράσβαν Λουτσέσκου και έχει κερδίσει 61 από αυτούς, ενώ έχει ακόμα 10 ισοπαλίες και 9 ήττες.

40... γκολ με σουτ στη Super League συμπλήρωσε ο Γιώργος Μασούρας. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει άλλα οκτώ με κεφαλιά.

10... ασίστ με τη φανέλα της ΑΕΚ έφτασε ο Λιβάι Γκαρσία, εννέα στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο. Σε 59 παιχνίδια έχει επίσης και 10 γκολ, τα οκτώ στο πρωτάθλημα.

7... φορές έχει βρεθεί πίσω στο σκορ ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα και στις έξι από αυτές γνώρισε την ήττα. Μόνο με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο πήρε ισοπαλία. Υπενθυμίζουμε ότι σε όσα προηγείται, πάντοτε κερδίζει!

Πηγή: www.slgr.gr