Γκαρσία: «Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος τελικός»

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας που έχει μπροστά της η ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Γκαρσία: «Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος τελικός»

Για τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Λιβάι Γκαρσία. Ο άσος των "κιτρινόμαυρων" βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και μετά το ματς με τον Απόλλωνα έκανε δηλώσεις στη Nova.

«Ήταν δύσκολο για εμάς το προηγούμενο διάστημα για να είναι ειλικρινής. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Ελπίζω να βρούμε ρυθμό για να έχουμε αυτοπεποίθηση στη συνέχεια. Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Νιώθω πολύ καλά, αρχίζω και βρίσκω ρυθμό και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να βοηθάω την ομάδα μου και αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα», τόνισε αρχικά ο Λιβάι Γκαρσία.

Στη συνέχεια ο Γκαρσία αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ που έχει μπροστά της η ΑΕΚ. «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος τελικός για εμάς. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να το κάνουμε, αλλά πρέπει να πάμε στον αγώνα και να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε», είπε ο Λιβάι Γκαρσία.