Σκόκο για Τούμπα, αντιδράσεις φίλων της ΑΕΚ μετά την 6αρα από τον Ολυμπιακό και μολότοφ σπίτι του!

Ο Νάτσο Σκόκο σε συνέντευξη του στην Αργεντινή αναφέρθηκε στις χειρότερες ποδοσφαιρικές του στιγμές μνημονεύοντας την ...πολιορκία στην Τούμπα, τις αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ μετά από την συντριβή από τον Ολυμπιακό, αλλά και τις δύο μολότοφ που έπεσαν στην αυλή του σπιτιού του!

Σκόκο για Τούμπα, αντιδράσεις φίλων της ΑΕΚ μετά την 6αρα από τον Ολυμπιακό και μολότοφ σπίτι του!

Την ίδια στιγμή που το Ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να συνέλθει από το «χτύπημα» του αδόκητου θανάτου του Άλκη, στην Αργεντινή ο Νάτσο Σκόκο ερωτηθείς, σε συνέντευξη του, για τις χειρότερες στιγμές του στα γήπεδα είχε πολλά να πει από την παραμονή του στην χώρα μας που δεν μας περιποιούν τιμή...

Ο επονομαζόμενος «υδραυλικός» αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την τριετία 2008-11 (120 συμμ. - 33 γκολ) κι εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να θεωρείται ένας από τους καλύτερους που φόρεσαν τα κιτρινόμαυρα.

Ο 36χρονος Αργεντινός άσος, ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο τον περασμένο Δεκέμβρη, παραχώρησε συνέντευξη στο Tyc Sport, διηγούμενες ιστορίες... τρέλας από την Τούμπα, μετά από μια συντριβή από τον Ολυμπιακό, αλλά και μια επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του στην Αθήνα!

«Το πιο καυτό γήπεδο που έχω επισκεφθεί είναι αυτό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, το λένε Τούμπα. Μια φορά πήγα να παίξω εκεί και τους αποκλείσαμε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πριν τελειώσει το ματς, πέταξαν μια φωτοβολίδα στον Σάχα, η οποία τον βρήκε και η φανέλα του άρπαξε φωτιά. Όλοι μας περιμέναμε να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής για να αρχίσουμε να τρέχουμε προς τη φυσούνα, ενώ οι οπαδοί είχαν ήδη μπει στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια μας έκοψαν το ρεύμα και έπρεπε να μείνουμε εκεί κλειδωμένοι για δύο ώρες», είπε αρχικά ο Σκόκο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των οπαδών της «Ένωσης», μετά την εξάρα από τον Ολυμπιακό το 2011.

«Παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Στο ημίχρονο χάναμε 3-0 και στο τέλος 6-0. Όταν τελείωσε το παιχνίδι μας είπαν: "Υπάρχουν 3.000 άτομα που σας περιμένουν για να βάλουν φωτιά στα αυτοκίνητά σας».

Για να καταλήξει την ...τριλογία των απίστευτων ιστοριών από την Ελλάδα με εκείνη των μολότοφ:

«Στην Ελλάδα είχα ένα σπίτι που είχε αυλή μπροστά και πίσω. Η μπροστινή έβλεπε στον κεντρικό δρόμο και είχε δύο μεγάλους θάμνους. Ξαφνικά νιώθω δύο εκρήξεις. Όταν κοίταξα έξω από το παράθυρο, οι δύο θάμνοι είχαν πάρει φωτιά, με φλόγες δύο μέτρων. Βγήκα έξω και ο γείτονάς μου ήταν με το λάστιχο να σβήνει τη φωτιά και μου είπε: "Ήταν δύο τύποι σε μια μοτοσυκλέτα, πέταξαν δύο μολότοφ».