Στην Ντιναμό Μπατούμι έμεινε ο Αζαρόβι που άρεσε στον Ολυμπιακό και έφτασε κοντά στην Τράμπζονσπορ

Ο Ιρακλί Αζαρόβι που είχε βρεθεί σε περίοπτη θέση στη λίστα του Ολυμπιακού και έφτασε μία ανάσα από την Τράμπζονσπορ, έμεινε τελικά στην Ντιναμό Μπατούμι.

Στην Ντιναμό Μπατούμι έμεινε ο Αζαρόβι που άρεσε στον Ολυμπιακό και έφτασε κοντά στην Τράμπζονσπορ

Τελικά δεν πήγε πουθενά ο Ιρακλί Αζαρόβι. Ο λόγος για τον 20χρονο Γεωργιανό μπακ που είχε «σημαδέψει» ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά η Ντιναμό Μπατούμι είχε τοποθετήσει αρκετά υψηλά εμπόδια ως προς το κόστος της μεταγραφής.

Θυμίζουμε ότι ο Αζαρόβι είχε φτάσει μία ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ. Όλα ήταν συμφωνημένα και... μιλημένα, αλλά την τελευταία στιγμή η μία ομάδα άρχισε να κατηγορεί την άλλη ότι αθέτησε κάποιους όρους της προφορικής συμφωνίας. Άντε βγάλε άκρη δηλαδή...

Εκείνο που προέκυπτε πάντως, ήταν ότι ο σύλλογος της Τραπεζούντας είχε αποφασίσει να βγάλει από τα ταμεία του κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό με το οποίο φερόταν να συμφωνεί η Ντιναμό Μπατούμι. Ωστόσο, προέκυψε πρόβλημα την τελευταία στιγμή και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ο Αζαρόβι λοιπόν παρέμεινε στους πρωταθλητές Γεωργίας και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά έως το τέλος του μήνα (σ.σ. υπάρχουν αρκετές αγορές ανοικτές ακόμη), τότε μέχρι το καλοκαίρι θα παραμείνει κάτοικος Μπατούμι.

Τί σημαίνει αυτό; Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο ο Γεωργιανός να ξαναβρεθεί στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα σε μερικούς μήνες. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές, που παλαιότεροι μεταγραφικοί στόχοι εμφανίζονται στο προσκήνιο ακόμα και έναν χρόνο αργότερα. Πιο χαρακτηριστικά και πρόσφατα παραδείγματα από τους Ρόνι Λόπες και Χένρι Ονιεκούρου δεν υπάρχουν.