Ξαφνική εμπλοκή στη μεταγραφή του Αζαρόβι στην Τράμπζονσπορ

Ο Ιρακλί Αζαρόβι που έχει πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, βρέθηκε μία ανάσα από την Τράμπζονσπορ, αλλά τις τελευταίες ώρες η μεταγραφή του φαίνεται ότι έχει «κολλήσει» και είναι άγνωστο αν θα... ξεκολλήσει. 

Ξαφνική εμπλοκή στη μεταγραφή του Αζαρόβι στην Τράμπζονσπορ

Λέτε να υπάρξει ανατροπή στο θέμα του Ιρακλί Αζαρόβι, που εξέταζε το προηγούμενο διάστημα ο Ολυμπιακός για «μπακ απ» του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ; Διόλου απίθανο... Από εκεί που την Δευτέρα (3/1) ο Γεωργιανός μπακ εμφανιζόταν σίγουρος ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ, οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι η μεταγραφή του έχει «κολλήσει».

Ο λόγος που δεν έχει προχωρήσει η υπόθεσή του και είναι άγνωστο αν θα... ξεκολλήσει, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ντιναμό Μπατούμι την τελευταία στιγμή ανέβασε τις απαιτήσεις της!

Δεν διευκρινίζεται πόσα χρήματα ζητούν τώρα οι πρωταθλητές Γεωργίας, αλλά την Δευτέρα (3/1) τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το «deal» θα έκλεινε γύρω στα 2 εκατομμύρια.

Να λοιπόν που υπάρχει νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Αζαρόβι και - ποιος ξέρει; - μπορεί να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, όσο παραμένει στην αγορά και δεν φεύγει από την Ντιναμό Μπατούμι.

Από την άλλη βέβαια, οι Γεωργιανοί γνωρίζοντας ότι έχουν ένα «αστεράκι» στο ρόστερ τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι ξαφνικά έχει «παγώσει» μία μεταγραφή που παρουσιαζόταν ως σίγουρη. Μέχρι και στο αεροπλάνο τον είχαν βάλει τα τουρκικά ΜΜΕ και ότι θα προσγειωνόταν την Τρίτη (4/1) στην Τραπεζούντα.

Όλα λοιπόν παραμένουν ανοικτά. Ακόμα και το ενδεχόμενο να επανέλθει η Τράμπζονσπορ.