Άρης: Πρώτα τιμωρία των ενόχων και μετά φιλικό παιχνίδι

Η θέση του Άρη για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη, αφού θέλει πρώτα να συλληφθούν και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι για τη δολοφονία του Άλκη και μετά να γίνει το παιχνίδι.

Άρης: Πρώτα τιμωρία των ενόχων και μετά φιλικό παιχνίδι

Κατά την αποχώρηση του από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης, ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε πως έγινε κουβέντα με τον Θόδωρο Καρυπίδη για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη κάτι που ζήτησε και ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

ΠΑΟΚ-Άρης: Συμφώνησαν για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα

Από τους "κιτρινόμαυρους", ωστόσο διαρρέεται πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για να γίνει αυτό το παιχνίδι. Από τον Άρη επιβεβαιώνουν πως έγινε κουβέντα για το συγκεκριμένο ματς, αλλά όχι ότι συμφώνησαν.

Εκείνο που συζητήθηκε είναι πως μπορεί και εάν μπορεί να γίνει κάποια στιγμή αυτό το παιχνίδι. Όταν διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση θα γίνει παρουσία οικογενειών και παιδιών.

Από τον Άρη, ωστόσο επισήμαναν ότι αυτό που προέχει τώρα είναι να συλληφθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη. Όσον είναι ελεύθεροι οι δράστες δεν μπορεί να γίνει αυτό το ματς.

Από τη στιγμή που οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές ολοκληρώσουν το έργο τους και τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι τότε μπορεί να γίνει κουβέντα για το πως θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ακόμη τονίζουν πως το συγκεκριμένο θέμα αφορά όλη την οικογένεια του Άρη και όχι μόνο την ΠΑΕ και τον Καρυπίδη. Γι' αυτό το σοβαρό ζήτημα θα αποφασίσει όλη η οικογένεια του Άρη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέμεινε πως πρέπει να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι.