ΠΑΟΚ-Άρης: Συμφώνησαν για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα

Ο πατέρας του αδικοχαμένου, Άλκη ζήτησε να διεξαχθεί ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη σε όσο το δυνατόν πιο φιλικό κλίμα και οι παράγοντες των δύο ομάδων έχουν έρθει σε συμφωνία για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του.

ΠΑΟΚ-Άρης: Συμφώνησαν για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού παρά τον πόνο για την απώλεια του παιδιού βρήκε τα αποθέματα και ζήτησε ΠΑΟΚ και Άρης να παίξουν ένα φιλικό παιχνίδι με τον κόσμο των δύο ομάδων να κάθεται μαζί στις κερκίδες. Ένα ματς που θα γίνει σε όσο το δυνατόν πιο φιλικό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες και να αρχίσει να σβήνει αυτό το μίσος που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Στη συνάντηση που είχαν οι τρεις μεγάλοι της Θεσσαλονίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών έθεσαν επί τάπητος και αυτό το ζήτημα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στους "αιώνιους" της πόλης. Το πότε θα διεξαχθεί το ματς δεν έγινε γνωστό, αφού όπως επισήμανε ο Μάκης Γκαγκάτσης οι δυο τους συζήτησαν για να βρουν την ημερομηνία. Το σίγουρο είναι πως το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί.