Ολυμπιακός: Η Παρτιζάν για Μάρκοβιτς

Παρτιζάν και Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις προκειμένου ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς να επιστρέψει στην ομάδα του Βελιγραδίου.

Ολυμπιακός: Η Παρτιζάν για Μάρκοβιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς εδώ κι αρκετό καιρό είναι εκτός πλάνων από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σέρβος στόπερ δεν συμμετέχει καν στις προπονήσεις της ομάδας και είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει ήταν η Παρτιζάν. Από το κλαμπ του Βελιγραδίου τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2019, αλλά δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και ο ίδιος, ενώ δεν μπόρεσε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Σερβία η Παρτιζάν έχει ενεργοποιηθεί για τα καλά προκειμένου να πάρει ξανά τον 21χρονο αμυντικό. Οι Σέρβοι μάλιστα μιλάνε για πρόταση της Παρτιζάν προκειμένου να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα φέρονται να έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό 500.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, αλλά πήραν αρνητική απάντηση με τους πρωταθλητές να ζητούν 800.000 ευρώ.

Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται το σενάριο του δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως στη Σερβία το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό έως τις 11 Φεβρουαρίου επομένως υπάρχει ακόμη περιθώριο για να γίνει η μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον Μάρκοβιτς έναντι 1,5 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2024.