Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1: Αναστασίου: «Πάλι κάναμε δώρα στον αντίπαλο»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στην καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στην κακή παρουσία της ομάδας του στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1: Αναστασίου: «Πάλι κάναμε δώρα στον αντίπαλο»

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε πολλά θετικά πράγματα να επισημάνει για το επιθετικό κομμάτι του Παναιτωλικού, αλλά έχει πολλά παράπονα από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του. Είπε μάλιστα στις δηλώσεις του ότι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν δώρα στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:

Για το ματς: «Όταν ξεκινάς σε ένα τέτοιο ματς και είσαι πίσω 2-0 στο Καραϊσκάκη είναι από μόνο του δύσκολο. Βγάλαμε αντίδραση μετά το διάστημα που αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και θεωρώ ότι η κρίσιμη φάση είναι η χαμένη ευκαιρία του Καρέλη. Αν κάναμε το 2-2, τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

Για το αν του διέλυσε το πλάνο το 2-0 στο 4’: «Δεν είναι εύκολο, είχα εμπιστοσύνη στο πλάνο και στο πού θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να τολμήσεις. Εμείς μπήκαμε φοβισμένοι στο πρώτο τέταρτο. Μετά είχαμε και έλεγχο, και ευκαιρίες. Για εμάς συνεχίζεται αυτό με τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα και δίνουμε δώρα στον αντίπαλο. Ενώ δουλεύουμε και πηγαίνουμε καλά, στο τέλος κάνουμε λάθη. Θέλουμε δουλειά στο αμυντικό κομμάτι».

Για το ότι πατάει πλέον καλά ο Παναιτωλικός μετά το κακό ξεκίνημα: «Έχουμε μία αρχή και φιλοσοφία από το καλοκαίρι. Θέλουμε να τολμάμε και να δημιουργούμε όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια και να κάνουμε σωστά πράγματα στην άμυνα. Στο δημιουργικό κομμάτι είμαστε καλοί. Στην άμυνα όμως θα γίνει ένα ατομικό λάθος. Κάθε φορά ένας διαφορετικός παίκτης κάνει ένα λάθος στο τέλος. Αυτό τους είπα και στα αποδυτήρια, ότι ένα λάθος μας απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους δεν θα μείνει ατιμώρητο».

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-1: Ο Γκάρι έσβησε τα όνειρα των Αγρινιωτών!