Άρης - ΑΕΚ: Με Ιτούρμπε και Σάκχοφ οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Άρης και ΑΕΚ τίθενται αντιμέτωποι για την 21η αγωνιστική της Super League, στην αναμέτρηση που διεξάγεται στην σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Μάντζιος και Γιαννίκης επέλεξαν για τις αρχικές ενδεκάδες τους Ιτούρμπε και Σάκχοφ, αντίστοιχα...

Άρης - ΑΕΚ: Με Ιτούρμπε και Σάκχοφ οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League μεταξύ Άρη και ΑΕΚ, που διεξάγεται στην «σκιά» της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, οι δύο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες ξεκινούν τον αγώνα.

Ο Άρης παρατάσσεται από τον Μάντζιο με τρεις κεντρικούς μέσους (Ματίγια, Σάσα, Εντιαγέ).

Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ιτούρμπε και Μαντσίνι, με τον Καμαρά να παραμένει στην κορυφή, ενώ ο Σιαμπάνης διατηρείται κάτω από τα δοκάρια.

Από τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Λουίς Πάλμα είναι στον πάγκο, ενώ ο Ντουκουρέ έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η ενδεκάδα των γηπεδούχων: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Λούμορ, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια, Εντιαγέ, Σάσα, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Καμαρά.

Αναπληρωματικοί: Κούεστα, Ματέο Γκαρσία, Γκάμα, Σάκιτς, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης, Λόπεθ, Πάλμα.

Στην αντίπερα όχθη ο Αργύρης Γιαννίκης κράτησε στον πάγκο τον Βράνιες που είχε λείψει κόντρα στον Βόλο, ενώ έχει τον Σάκχοφ βασικό με το σύνηθες 4-2-3-1 να μετατρέπεται σε 4-3-3.

Έκπληξη με τον Γέβτιτς εκτός αποστολής, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Τσούμπερ, Γκαρσία, Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Χατζηεμναουήλ, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μιτάι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς.