Original 21: Μόνο το οπαδικό κίνημα μπορεί να κάνει πράξη το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Αναφορικά με τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη τοποθετήθηκαν οι οργανωμένοι της ΑΕΚ με την Original 21 να  επισημαίνει ότι μόνο οι ίδιοι οι οπαδοί μπορούν να κάνουν πράξη το «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» αλλά χρειάζεται «αυτοκριτική»

Original 21: Μόνο το οπαδικό κίνημα μπορεί να κάνει πράξη το ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Εκτός από την επίσημη ΑΕΚ θέση στο θέμα της δολοφονίας του, 19χρονου, φίλου του Άρη, Αλκιβιάδη, για οπαδικούς λόγους, στην Θεσσαλονίκη τοποθετήθηκε ο μεγαλύτερος σύνδεσμός οργανωμένων του συλλόγου.

Η «Original 21», δεν συλληπείται μόνο την οικογένεια του νεαρού, αλλά σημειώνει ότι μόνο οι ίδιοι οι οπαδοί μπορούν να κάνουν πράξη το «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», αλλά απαιτέιται αυτοκριτική στις τάξεις τους...

Η ανάρτηση του συνδέσμου στα social media αναφέρει:

«Όχι άλλη υποκρισία! Έλεος!

Δεν θα χύσουμε κροκοδείλια δάκρυα πάνω από το πτώμα ενός παιδιού! Δεν θα γίνουμε υποκριτές κοροϊδεύοντας τον κόσμο ολόκληρο, καθώς και τους ίδιους μας τους εαυτούς. Η τοποθέτηση μας θα είναι όπως μας αρμόζει: ΓΝΗΣΙΑ και ΟΧΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ.

Αν ο Άλκης δεν άφηνε την τελευταία του πνοή χτες και απλώς νοσηλευόταν ως τραυματίας στο νοσοκομείο , όπως γίνεται στο 99,99 % των περιπτώσεων, οι συντοπίτες των Αρειανών σήμερα θα καυχιόντουσαν στα στέκια τους και χρησιμοποιώντας την οπαδική αργκό θα έλεγαν ότι: “Τους την κάναμε στο Χαριλάου”. Στην Αθήνα πάλι, στα οπαδικά στέκια και πάλι σε οπαδική αργκό, για την ίδια πράξη θα τονιζόταν ότι: “Την κάναν οι τάδε στα σκουλήκια..τους έχουν ξε@@@@σει τώρα τελευταία”… και η ζωή θα συνεχιζότανε χωρίς να έχουν σήμερα ποστάρει ΟΛΟΙ αυτό το σηματάκι ενάντια στα μαχαίρια.

Αντιθέτως όλοι σήμερα…..” πέφτουμε από τα σύννεφα”. Όχι μάγκες! Για να μην ξαναγίνει ποτέ αυτό, πρέπει να μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας και μόνο της αλήθειας! ΑΠΑΝΤΕΣ…. Σαν ORIGINAL χωρίς φόβο , αλλά με πάθος έχουμε στραφεί άπειρες φορές ενάντια σε κυβερνήσεις, υπουργούς, προέδρους με μόνο μας όπλο το δίκαιο και την αλήθεια. Οι ευθύνες κράτους και πολιτείας και λοιπών φορέων που γεννούν τη βία είναι δεδομένες. Τώρα όμως κι εμείς είμαστε αναγκασμένοι να στραφούμε προς ολόκληρο το οπαδικό κίνημα χωρίς να εξαιρούμε εμάς. Την λύση στο να γίνει πράξη το “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ” μπορεί να την δώσει μόνο το οπαδικό κίνημα και κανένας άλλος. Θέλει όμως πολλά κιλά αρ@@@ια και πάνω από όλα ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Πρέπει να στρέψουμε το “μαχαίρι” στον ίδιο μας τον εαυτό…σε κανέναν άλλο…σε κανέναν αντίπαλο και να δούμε κατάματα όλα τα λάθη μας και να καταλάβουμε τον δικό μας ρολό σε αυτή την κοινωνία…Ένας ρόλος γνήσιος , μάχιμος, ανιδιοτελής , αλληλέγγυος, ενάντια σε κάθε μορφή βίας και φασισμού. Και όλα αυτά στις ΠΡΑΞΕΙΣ. Όχι στα ΛΟΓΙΑ.

Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε κάθε Κυριακή την ομάδα μας να νικάει, πίνοντας τις μπύρες μας με τα Αδέρφια μας, είναι όμορφο να μπαίνουμε στα πούλμαν και να κάνουμε μια εκδρομή, είναι όμορφο να τραγουδάμε στα πέταλα της Γης, αλλά ΩΣ ΕΚΕΙ! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!

Τον τρόπο τον γνωρίζουμε, ώστε να μην έχουμε ξανά ΑΛΚΗ. Τον τρόπο τον ξέρουμε για να μην μας βρωμίζει και εμάς η μπόχα της σημερινής κοινωνίας, της σημερινής πολιτείας, του σημερινού κράτους. Είμαστε άλλος κόσμος. Διαφορετικός από αυτούς που απαρτίζουν αυτές τις οντότητες. Αν δεν τα καταφέρουμε, αν δεν το μπορούμε είναι προτιμότερο από το να γίνουμε ψεύτες και ελεεινοί σαν όλους αυτούς που κράζουμε, το μαχαίρι που κρατάμε να το βάλουμε εκεί που πάει ο νους μας…. Είναι πολύ προτιμότερο από το να το χώσουμε στην βουβωνική χωρά κάποιου “αντιπάλου”.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια αλλά και μια συγγνώμη στην οικογένεια του ‘Αλκη. Όχι γιατί ήμασταν εμείς ηθικοί ή φυσικοί αυτουργοί της στυγερής δολοφονίας του γιου τους…αλλά γιατί δεν κάναμε τίποτα τόσο καιρό να την αποτρέψουμε. ΣΥΓΓΝΩΜΗ».