Οι ευχές της Ναντ στον Νταμπό για πρωτάθλημα με Ολυμπιακό

Η Ναντ ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του Αμπντουλαγιέ Νταμπό αναφέροντας ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το 47ο πρωτάθλημα

Οι ευχές της Ναντ στον Νταμπό για πρωτάθλημα με Ολυμπιακό

Μετά τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε και η Ναντ την μεταγραφή του Αμπντουλαγιέ Νταμπό στην ελληνική ομάδα και μάλιστα οι Γάλλοι φάνηκαν πολύ ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Super League και στη δυνατότητα του νεαρού άσου να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στη φετινή σεζόν.

Επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Νταμπό

«Καλή τύχη Αμπντουλαγιέ στη νέα σου καριέρα» ήταν το μήνυμα της Ναντ προς τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, με πλήρη αναφορά στην παρουσία του στο γαλλικό κλαμπ και στον δανεισμό του στην Γιουβέντους, αλλά και το γεγονός ότι είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στο σύλλογο σε ηλικία μόλις 16 ετών και 4 μηνών. Είναι ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Ναντ που έχει

«Ο Νταμπό πηγαίνει στον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και διεκδικεί τον 47ο τίτλο του και μάλιστα τρίτο στη σειρά», αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η γαλλική ομάδα ανακοινώνοντας τη συμφωνία των δύο πλευρών για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Σε ρεπορτάζ στην Γαλλία αναφέρεται από νωρίς σήμερα (31/1) ότι η Ναντ έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή.