Αραούχο: Φάνηκε να συμβιβαζόμαστε μετά την ισοφάριση...

Ο σκόρερ της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της «Ένωσης» για την νέα (τρίτη διαδοχική) εντός έδρας ήττα, από τον Βόλο, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως στο δεύτερο μέρος η ομάδα φάνηκε να συμβιβάζεται με το 1-1... 

Αραούχο: Φάνηκε να συμβιβαζόμαστε μετά την ισοφάριση...

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε από την νέα ήττα (τρίτη διαδοχική...), στο ΟΑΚΑ, από τον Βόλο ο σκόρερ της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» στο τρέχον πρωτάθλημα (7 γκολ) ζήτησε συγνώμη από το κοινό της ομάδας, μίλωντας στην COSMOTE TV και λέγοντας κάτι που ενδεχομένως να συζητηθεί αφού εκτίμησε ότι η ομάδα του φάνηκε να συμβιβάζεται στην στο δεύτερο 45λεπτο με το ισόπαλο 1-1.

«Δεν βγήκε τίποτα καλά σήμερα. Αυτό που θα ήθελα να πω, εκ μέρους όλων, είναι να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο. Τους απογοητεύσαμε. Μακάρι να μας συγχωρέσουν» ήταν το πρώτο του σχόλιο σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας.

Για το αν είναι ψυχολογικό το θέμα της ΑΕΚ ή κόπωσης, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάναμε, φάνηκε σαν να συμβιβαζόμαστε με το 1-1. Θέλω να κερδίζω. Η ΑΕΚ δεν πρέπει να συμβιβάζεται σε τίποτα. Δεν τα κάναμε. Σε όλα τα παιχνίδια φταίμε εμείς...».