ΑΕΚ-Βόλος 1-2: Έριξε.. τέζα τους «κιτρινόμαυρους» με Φαν Βέερτ η ομάδα της Μαγνησίας (highlights)!

Ο Βόλος με δύο γκολ του Τομ Φαν Βέερτ (που αποβλήθηκε στο 87') επικράτησε 2-1 στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ που μετρά δύο σερί ήττες εντός έδρας. Χαμένο πέναλτι με τον Τσούμπερ (9') και δοκάρι ο Αραούχο, δύο δοκάρια οι φιλοξενούμενοι με Ρεγκατέν (18') και Φερνάντες (45+1')

ΑΕΚ-Βόλος 1-2: Έριξε.. τέζα τους «κιτρινόμαυρους» με Φαν Βέερτ η ομάδα της Μαγνησίας (highlights)!

Για τρίτο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος η ΑΕΚ έχασε και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Μετά τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό ήταν η σειρά του Βόλου να κερδίσει με 2-1 στο ΟΑΚΑ

Παρότι οι φιλοξενούμενοι λόγω προβλήματος υγείας στερήθηκαν της παρουσίας του προπονητή τους Κώστα Μπράτσου...

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 9ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι χάρη στο VAR που έστειλε στο μόνιτορ το διαιτητή κι εκείνος για πάτημα του Πουρίτα στον Τσούμπερ έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Ελβετός όμως αστόχησε στην εσχάτη των ποινών, ενώ στο 12' γυριστό του Αραούχο κατέληξε στο δοκάρι μετά από γύρισμα του Λιβάι Γκαρσία.

Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα προηγήθηκαν με το σεντερφορίσιο γκολ του Φαν Βέερτ (16') κι έφτασε κοντά στο 0-2 που της το στέρησε το δοκάρι σε σουτ του Ρεγκατέν δύο λεπτά μετά!

Έτσι η «Ένωση» ισοφάρισε (20') με τον Αραούχο να εκτελεί μετά από νέα προσπάθεια του Γκαρσία και γύρισμα του Σιμάνσκι δείχνοντας το περιβραχιόνιο που έφερε (αφού οι αρχηγοί, όλοι, ήταν νοκ άουτ...)

Ακολούθως οι γηπεδούχοι είχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Γκαρσία (δις), Αραούχο και Τσούμπερ ως το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά η ομάδα της Μαγνησίας είχε το δεύτερο της δοκάρι σ' εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες.

Στην επανάληψη οι Βολιώτες έλεγξαν καλύτερα τον Λιβάι Γκαρσία κι ήταν εκείνοι που απείλησαν με Φαν Βέερτ και Φερνάντες δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του Στάνκοβιτς κεφαλαιοποιώντας την υπεροχή τους με το πέναλτι που υπέπεσε για αγκωνιά ο Τζαβέλας στον Ρίνερ (καταλογίστηκε με κλήση στο μόνιτορ του διαιτητή) και τον Φαν Βέερτ να σκοράρει το 13ο τέρμα του.

Ο Ολλανδός ωστόσο δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αραούχο, αλλά ούτε με αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε να ισοφαρίσει η ΑΕΚ...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ 1-2

Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α. («Σπύρος Λούης»)

Σκόρερς: 20’ Αραούχο - 16’, 85' (πεν.) Φαν Βέερτ

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας).

Κίτρινες κάρτες: Ρότα, Τζαβέλλας - Φαν Βέερτ, Ορόζ.

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης):Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (λ. τρ. 79’ Μισελέν) – Σιμάνσκι (89’ Τάνκοβιτς), Λε Ταλέκ (79’ Σάκχοφ) – Γκαρσία (79’ Κοσίδης), Γέβτιτς, (67’ Γιούσης) Τσούμπερ – Αραούχο.

ΒΟΛΟΣ (Αντώνης Παναγιωτόπουλος): Παπαδόπουλος – Πουρίτα, Γκουλέν, Ρινέρ, Φεράρι – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Φερνάντες (89’ Ρομέρο), Ορός (71’ Σοάρες), Ρεγκατέν (81’ Μπαρτόλο) – Φαν Βέερτ.