Η επιστροφή και η «ρεβάνς» Μανωλά στην Τούμπα

Ο Κώστας Μανωλάς επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στην Τούμπα, με ήττες στα δύο τελευταία παιχνίδια του εκεί λίγο πριν πάει στην Ιταλία. Ο στόπερ του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ, ο...Κλάους και ο...Τζαβέλλας!

Η επιστροφή και η «ρεβάνς» Μανωλά στην Τούμπα

Ο Κώστας Μανωλάς γυρίζει ξανά στην Τούμπα για ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού έπειτα από οκτώ χρόνια, καθώς είχε παίξει την άνοιξη του 2014 σε δύο αγώνες λίγο πριν από τη μεταγραφή του στην Ιταλία και την μεγάλη καριέρα στην Ρόμα και στη Νάπολι.

Ο άσος του Ολυμπιακού είχε ηττηθεί δύο φορές με την ομάδα του σε εκείνα τα ντέρμπι και στο αποψινό (19.30) σίγουρα επιθυμεί να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα από εκείνες τις τελευταίες αναμνήσεις του από την Τούμπα.

Στις 9 Μαρτίου 2014 για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με τον Ανδρέα Σάμαρη, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Στέφανο Αθανασιάδη και πήρε τη νίκη με γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 16 Απριλίου 2014, ο Ολυμπιακός πήγε στην έδρα του ΠΑΟΚ για να υπερασπιστεί τη νίκη του με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει με 1-0, χάρη σε γκολ ξανά του Κλάους από μπαλιά του Τζαβέλλα και να πάρει την πρόκριση! Σε ένα πολύ επεισοδιακό ντέρμπι, με τον Μανωλά πρωταγωνιστή σε διενέξεις και τραβήγματα με τον Βιεϊρίνια που θα έχει αντίπαλο και σήμερα!

Σίγουρα ένα πολύ ξεχωριστό ματς για τον πολύπειρο αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα διεθνών επιτυχιών γυρίζει στη χώρα του για ένα από τα πιο δυνατά ματς κατά παράδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και με ιδιαίτερη σημασία για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος.