Ρέαμπτσιουκ: «Για τους οπαδούς μας έχει μεγάλη αξία το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον  ΠΑΟΚ και τόνισε πως είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα του Πειραιά.

Ρέαμπτσιουκ: «Για τους οπαδούς μας έχει μεγάλη αξία το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ολυμπιακό που την Κυριακή αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας τον ΠΑΟΚ. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και παραδέχτηκε πως την ομάδα του Πειραιά την περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όμως η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για να πάρει τους τρεις βαθμούς», είπε ο Μολδαβός μπακ στις δηλώσεις του στη Nova.

Όσον αφορά στη σημασία του αγώνα είπε: «Όλα τα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό έχουν την ίδια αξία και την ίδια σημασία, και πάντα πρέπει να τα κερδίζουμε. Έχουμε την ψυχολογία της νίκης, επειδή είμαστε ο Ολυμπιακός και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι έχει μεγαλύτερη αξία για τους οπαδούς μας και για εμάς τους ίδιους, αφού πρόκειται για ένα ντέρμπι και εμείς κάνουμε τα πάντα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, υπογράμμισε: «Για εμάς δεν έχει σημασία, αφού δεν παίξαμε και κάναμε προπόνηση. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι για τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».