Ο χαβάς των Τούρκων για Τικίνιο και ο Μαρτίνς

Στην Τουρκία επιμένουν να γράφουν για τον Τικίνιο και τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο χαβάς των Τούρκων για Τικίνιο και ο Μαρτίνς

Στην Τουρκία επιμένουν να γράφουν για τη Φενέρμπαχτσε και τον Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει μπει στο… μάτι της Φενέρ από τα παιχνίδια που έπαιξε με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με όσα γράφουν στη γειτονική χώρα τον θέλουν δανεικό. Μάλιστα σύμφωνα με τους Τούρκους το πρόβλημα για να επιτευχθεί η συμφωνία είναι η απαίτηση του Ολυμπιακού για υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Τι ισχύει απ' όλα αυτά που συνεχίζουν να αναπαράγουν οι Τούρκοι; Πράγματι ενδιαφέρει τη Φενέρμπαχτσε ο Τικίνιο και ασχολήθηκε μαζί του. Στον Ολυμπιακό, άλλωστε φρόντισαν να ψαχτούν και για φορ, αλλά από την άλλη τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τη Φενέρ.

Και η ιστορία δεν έχει να κάνει μόνο με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως με το "θέλω" του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος δεν θα άναβε ποτέ το πράσινο φως να φύγει ο Βραζιλιάνος. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι εάν ερχόταν στο κλαμπ μία πρόταση που ήταν συμφέρουσα για τον σύλλογο.

Ακόμα και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα τον αποχαιρετιζόταν με βαριά καρδιά. Ο Τικίνιο μπορεί για ένα μεγάλο διάστημα της σεζόν να έχει μείνει στη σκιά του Ελ Αραμπί, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τον πιστεύει πολύ και ξέρει καλά τι επιθετικός είναι. Δεν θα ήθελε να χάσει τον επιθετικό του τον Ιανουάριο.