Ήρθε και ο Καρβάλιο για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα και ο Ζοάο Καρβάλιο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ήρθε και ο Καρβάλιο για τον Ολυμπιακό

Ημέρα αφίξεων για τον Ολυμπιακό. Αρχικά στη χώρα μας έφτασε ο Ντιμπί Κεϊτά και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται στη χώρα μας και είναι έτοιμος να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε στη Νότιγχαμ να προσαρμοστεί και να μπορέσει να δείξει την αξία του. Η αγγλική ομάδα τον είχε αποκτήσει από τη Μπενφίκα έναντι 15 εκατ. ευρώ, όμως, ο παίκτης δεν προσαρμόστηκε στα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πέρσι είχε δοθεί δανεικός στην Αλμερία και φέτος στο πρωτάθλημα έκανε μόλις επτά συμμετοχές με τη Νότιγχαμ. Ο Καρβάλιο ψάχνει στον Ολυμπιακό να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο πως οι Πειραιώτες τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του είπε: «Όλοι ξέρουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν έχω λόγια είναι ένα όνειρο. Ανυπομονώ να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και θα πούμε στο γήπεδο».