AEK: Ενδιαφέρον για Γουίλσιρ γράφουν στην Αγγλία!

Δημοσίευμα Αγγλικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο Τζακ Γουίλσιρ, που παραμένει δίχως ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, ενδιαφέρει την ΑΕΚ και η περίπτωση του εξετάζεται.

AEK: Ενδιαφέρον για Γουίλσιρ γράφουν στην Αγγλία!

Η Αγγλική ιστοσελίδα football.london, συνδέει τον Τζακ Γουίλσιρ με την ΑΕΚ.

Ο Αγγλος, πρώην διεθνής μέσος με σημαντική προϋπηρεσία στην Άρσεναλ (2008-18), αλλά και σε Μπόλτον (2010), Μπόρνμουθ (2016-17 και 2021) και Γουέστ Χαμ (2018-20) παραμένει δίχως ομάδα από το καλοκαίρι, αλλά φέρεται να ενδιαφέρει την «Ένωση» καθώς και ομάδες της αγγλικής Championship.

Το δημοσίευμα περί Γουίλσιρ αναφέρει αναλυτικά:

«Ο Τζακ Γουίλσιρ ενδιαφέρει ομάδες από την Ελλάδα και την Championship. Ο πρώην μέσος της Αρσεναλ, με την οποία είχε 198 συμμετοχές, είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ και το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

Ο 30χρονος μέσος παρακολουθείται από την ιταλική Μόντσα και την ελληνική ΑΕΚ καθώς και από ομάδες της αγγλικής Championship. Βέβαια, αύριο αναμένεται να αναχωρήσει με την Αρσεναλ για ένα τουρνουά στο Ντουμπάι αλλά ενδέχεται να αποχωρήσει αν βρει ομάδα μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες».