Ολυμπιακός: Την Πέμπτη (27/1) στην Αθήνα Καρβάλιο και Κεϊτά

Οι Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτα έρχονται την Πέμπτη (27/1) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Την Πέμπτη (27/1) στην Αθήνα Καρβάλιο και Κεϊτά

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα της «Sun», ήρθε η επιβεβαίωση αφού ο Ολυμπιακός περιμένει την Πέμπτη (27/1) στην Αθήνα, όχι έναν αλλά δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Ντιμπί Κεϊτά θα πετάξουν για τη χώρα μας και η άφιξη τους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται στις 17.50.

Ο Πορτογάλος θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» ύστερα από τη θητεία του στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ ο νεαρός εξτρέμ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, οι Πειραιώτες φουλάρουν μεταγραφικά στο φινάλε του Ιανουαρίου με δύο προσθήκες, έχοντας ανακοινώσει λίγες ώρες νωρίτερα τον Κανέ.

Θυμίζουμε πως στα τέλη Δεκεμβρίου, επέστρεψε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ είχαμε και την επιστροφή του Μάξι Λοβέρα μετά το πέρας του δανεισμού του.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έδωσε την έγκρισή του για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του έναντι ποσού που δεν έχει διευκρινιστεί. Ο Ολυμπιακός, που έχει επίσης ιδιοκτήτη τον ισχυρό άνδρα της Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, παρακολουθεί την περίπτωση του Καρβάλιο τα τελευταία τρία χρόνια, μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην ομάδα.

Ο Καρβάλιο ξεχώρισε στην πρώτη του σεζόν με 4 γκολ και 8 ασίστ σε 40 εμφανίσεις, αλλά έκτοτε έχασε τη θέση του και την περασμένη περίοδο πήγε δανεικός στην Αλμερία», είχε γράψει το βρετανικό Μέσο το απόγευμα της Τετάρτης (26/1).