Ατρόμητος: Συμφωνία με ΟΦΗ για τον Ναμπί

Ο Ναμπί αφήνει το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ και ανηφορίζει στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρόμητου

Ατρόμητος: Συμφωνία με ΟΦΗ για τον Ναμπί

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντίλ Ναμπί. Ο Άγγλος μέσος του ΟΦΗ, ύστερα από τρία χρόνια στο Ηράκλειο θα πάρει μεταγραφή στον Ατρόμητο του Κρις Κόλμαν.

Μάλιστα ο Ατρόμητος θα δώσει χρήματα στον ΟΦΗ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενώ οι «ασπρόμαυροι» θα κρατήσουν και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ναμπί το περασμένο καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο δεν θα παραμείνει στην ομάδα του Ηρακλείου, αφού υπάρχει συμφωνία των δύο ομάδων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Θυμίζουμε πως ο Ναμπί είχε αποκτηθεί από τον ΟΦΗ τον Ιανουάριο του 2019, έχοντας θητεία στα βρετανικά γήπεδα, απ’ όπου και προέρχεται ο νέος προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν.

Ο Ουαλός προπονητής, ο οποίος έχει αναλάβει τον Ατρόμητο εδώ και λίγες μέρες και έχει μια ισοπαλία στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και μια ήττα στο Περιστέρι από την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος έχει μπροστά του τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό, που στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει μέσα στο Περιστέρι. Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες.