Παναθηναϊκός: Διάψευση για Παβόν

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον Αργεντινό Κριστιάν Παβόν. 

Παναθηναϊκός: Διάψευση για Παβόν

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει τον Αργεντινό Κριστιάν Παβόν, ωστόσο από την ΠΑΕ αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ακραίο επιθετικό.

Ο Κριστιάν Παβόν, ο Αργεντινός εξτρέμ που θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπόκα Τζούνιορς, μπήκε τις τελευταίες ώρες στη…ζωή του Παναθηναϊκού αλλά τελικά δεν υπάρχει θέμα. Τουλάχιστον αυτό λένε από την ΠΑΕ.

«Δεν υπάρχει, ούτε και υπήρξε ποτέ, θέμα Παβόν. Δεν έχει καμία βάση», λένε στον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν θα κάνουν κίνηση για έναν ακραίο επιθετικό.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο σύλλογος που δεν τον υπολογίζει, τον πιέζει για να φέρει άμεσα πρόταση και να αποχωρήσει με ένα οικονομικό αντάλλαγμα που σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά την αξία του αλλά και τις προσδοκίες που υπήρχαν στους «Χεϊνέζες» τα προηγούμενα χρόνια για τα χρήματα που θα έφερνε στα ταμεία του κλαμπ.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Παβόν υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα, με την Μπόκα να τον πιέζει ασφυκτικά και με αυτόν τον τρόπο. Οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή είναι περίπου στο 1.2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, βρίσκεται στο στόχαστρο της Κρουζ Αζούλ και της Ατλέτικο Μινέιρο.