Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Κριστιάν Παβόν

Το όνομα του Κρίστιαν Παβόν βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς η Μπόκα έχει βγάλει στο «σφυρί» τον διεθνή Αργεντινό.

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Κριστιάν Παβόν

Σε μία κίνηση που απαιτεί οικονομική… υπέρβαση φαίνεται πως κατευθύνεται ο Παναθηναϊκός, στον οποίο προτάθηκε η περίπτωση του Κρίστιαν Παβόν, με τους «πράσινους» να εξετάζουν τη περίπτωσή του. Ο διεθνής Αργεντίνος βρίσκεται εδώ λίγο καιρό στα… μαχαίρια με τη Μπόκα Τζούνιορς, η οποία από τη μεριά της έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραχωρήσει τον εκρηκτικό επιθετικό.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο σύλλογος που δεν τον υπολογίζει, τον πιέζει για να φέρει άμεσα πρόταση και να αποχωρήσει με ένα οικονομικό αντάλλαγμα που σε καμία περίπτωση δεν αντανακλά την αξία του αλλά και τις προσδοκίες που υπήρχαν στους «Χεϊνέζες» τα προηγούμενα χρόνια για τα χρήματα που θα έφερνε στα ταμεία του κλαμπ.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Παβόν υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα, με την Μπόκα να τον πιέζει ασφυκτικά και με αυτόν τον τρόπο. Οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή είναι περίπου στο 1.2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, βρίσκεται στο στόχαστρο της Κρουζ Αζούλ και της Ατλέτικο Μινέιρο.