AEK: Απεγκλωβίστηκαν από τα Σπάτα μέλη της ομάδας, ρεπό και την Τρίτη

Επιτέλους τέλος. Μέλη της ΑΕΚ που εγκλωβίστηκαν τη Δευτέρα (24/1) στα Σπάτα, επιστρέφουν σπίτια τους!

AEK: Απεγκλωβίστηκαν από τα Σπάτα μέλη της ομάδας, ρεπό και την Τρίτη

Τα μέλη της ΑΕΚ που εγκλωβίστηκαν και διανυκτέρευσαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, επιστρέφουν εδώ και λίγη ώρα με προσοχή σπίτι τους.

Από νωρίς το πρωί η ΠΑΕ κίνησε τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που υπέστησαν απίστευτη ταλαιπωρία. Ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Γιαννίκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης και συνολικά περίπου δέκα μέλη της ομάδας άρχισαν τη διαδικασία αποχώρησης από το προπονητικό κέντρο, με πολλή προσοχή, καθώς οι δρόμοι έχουν ακόμη αρκετό πάγο.

Υπήρξαν και άλλοι που αναγκάστηκαν να παρατήσουν τα αυτοκίνητά τους στην παγωμένη και απροσπέλαστη για ώρες Αττική Οδό και βρήκαν... καταφύγιο σε ξενοδοχείο, όπου όμως δεν υπήρχαν δωμάτια ξενυχτώντας σε καρέκλες! Κι αυτοί είναι σε διαδικασία επιστροφής στις οικίες τους.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, που πρόλαβαν να φτάσουν με ασφάλεια στα σπίτια τους, πως η προπόνηση της Τρίτης (25/1) ματαιώθηκε και υπάρχει ρεπό, ενώ αυτή της Τετάρτης θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του καιρού.

Έτσι και αλλιώς ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και ουσιαστικά μπροστά υπάρχει το ματς της Κυριακής με τον Βόλο στο Ολυμπιακό Στάδιο για το πρωτάθλημα.