ΑΕΚ: Εγκλωβίστηκαν δέκα άτομα στα Σπάτα, εκ των οποίων Γιαννίκης και Δημητριάδης

Με το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ να έχει καλυφθεί από χιόνι λόγω της κακοκαιρίας, δέκα άτομα της «Ένωσης» έχουν εγκλωβιστεί στα Σπάτα, εκ των οποίων και οι Γιαννίκης, Δημητριάδης.

ΑΕΚ: Εγκλωβίστηκαν δέκα άτομα στα Σπάτα, εκ των οποίων Γιαννίκης και Δημητριάδης

Έναν τρόπο για να αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ψάχνουν δέκα άτομα των «κιτρινόμαυρων», που δεν πρόλαβαν να φύγουν έγκαιρα από τα Σπάτα. Ανάμεσά τους ο προπονητής της "Ένωσης", Αργύρης Γιαννίκης, αλλά και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξ αρχής είχαν φτάσει μετ’ εμποδίων στο προπονητικό κέντρο, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές έφυγαν νωρίτερα με προορισμό τα νότια έκαναν ακόμα και δυόμιση ώρες να φτάσουν στα σπίτια τους, λόγω της μεγάλης κίνησης στους δρόμους.

Στο μεταξύ, «Γολγοθάς» περίμενε όσους δεν μένουν στα νότια προάστια, καθώς αν και αρχικά υπήρχε η προοπτική να μείνουν στο «Holiday Inn», τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των αναβολών των πτήσεων στο Ελ. Βενιζέλος.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που η ΑΕΚ συνεχίζει την… προετοιμασία της ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πάντως, οι εργαζόμενοι στα γραφεία της «Ένωσης», απέναντι από το «ΟΑΚΑ», είχαν αποχωρήσει για τα σπίτια τους από νωρίς.