Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα θετικό για Μπουχαλάκη ενόψει Τούμπας

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης προπονήθηκε την Δευτέρα (24/1) και όλα δείχνουν, ότι θα είναι μίνιμουμ στον πάγκο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/1, 19.30).

Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα θετικό για Μπουχαλάκη ενόψει Τούμπας

Ξαφνικά από εκεί που ο Πέδρο Μαρτίνς έψαχνε τους χαφ με το... κιάλι στον Ολυμπιακό λόγω των πολλών απουσιών, όλα δείχνουν ότι θα έχει άλλα δύο «όπλα» στη... φαρέτρα του για τη μεσαία γραμμή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (30/1, 19.30).

Ο Αγκιμπού Καμαρά αποκλείστηκε στο Κόπα Άφρικα και έως την Πέμπτη (27/1) θα βρίσκεται στον Ρέντη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Το ευχάριστο νέο από την προπόνηση της Δευτέρας (24/1) είναι ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα κάτσει σίγουρα στον πάγκο του αγώνα της Τούμπας και... βλέπουμε.

Για το αν θα μπορέσει να διεκδικήσει φανέλα βασικού, θα ξεκαθαρίσει στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν. Αν μέχρι την Παρασκευή (28/1) συνεχίσει σε φουλ ρυθμούς, τότε δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να μπει σε σοβαρές σκέψεις να τον ξεκινήσει κιόλας, μολονότι θα προέρχεται σχεδόν από αποχή τριών εβδομάδων και δίχως αγωνιστικό ρυθμό.

Το ευχάριστο λοιπόν σε πρώτη φάση για τον Μαρτίνς είναι ότι ο Μπουχαλάκης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη (είχε χτυπήσει χαμηλά στο πόδι) και πλέον αυτό που απομένει να δούμε, είναι αν θα καταφέρει να παίξει από την αρχή. Στην Θεσσαλονίκη όλα δείχνουν ότι θα ταξιδέψει. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του Μαρτίνς αν θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα μετά από σχεδόν 25 μέρες απουσίας.