Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Φορτούνης, επιστρέφει στη δράση

Ο Κώστας Φορτούνης έβγαλε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού μετά από 6,5 μήνες και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Φορτούνης, επιστρέφει στη δράση

Μετά από 6,5 μήνες από τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι με τη Βόλφσμπεργκερ ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει σταδιακά στις προπονήσεις. Σε εκείνο το φιλικό στην Αυστρία ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο "Φόρτου" σήμερα (24/1) έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν η πρώτη φορά που προπονήθηκε έστω για λίγο με τους συμπαίκτες του. Σταδιακά ξεκίνησε η επιστροφή του στις προπονήσεις ακολουθώντας πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Χρήστου Μουρίκη και την υποστήριξη του ιατρικού επιτελείου. Σιγά-σιγά θα μπαίνει στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε και εξτρά πρόγραμμα στο γυμναστήριο και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Υπολογίζεται πως θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς σε περίπου 2-3 εβδομάδες.