Λουτσέσκου: «Ο Βόλος μας πίεσε αλλά καταφέραμε να ξεφύγουμε από αυτό» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου είπε πως ο Βόλος πίεσε τους Θεσσαλονικείς αλλά οι παίκτες του κατάφεραν να ξεφύγουν από αυτό και να πάρουν τη νίκη

Λουτσέσκου: «Ο Βόλος μας πίεσε αλλά καταφέραμε να ξεφύγουμε από αυτό» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ για τη νίκη της ομάδας του επί του Βόλου.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, προσοχής, συγκέντρωσης, παίζοντας έξυπνα και καλά από την αρχή. Ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά καταφέραμε να ξεφύγουμε από αυτό, να βρούμε χώρους, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε.

Μετά τα δύο πρώτα γκολ είχαμε ξεκάθαρο προβάδισμα, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε αυτοπεποίθηση. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, είχαμε και άλλες ευκαιρίες, δεχθήκαμε και μία-δύο, γεγονός που με απογοήτευσε λίγο γιατί θα έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα και να έχουμε υπευθυνότητα στις μεταβιβάσεις στο 0-2, καθώς είχαμε στο παρελθόν μία εμπειρία με τον Βόλο, μία ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος».

Για το τι μετρά περισσότερο, το μηδέν στην άμυνα ή τα πολλά γκολ σημείωσε: «Και τα δύο φυσικά. Μία νικήτρια ομάδα πρέπει να είναι τέλεια σε όλο το γήπεδο. Βελτιωνόμαστε αμυντικά, ενώ επίσης σκοράρουμε. Μπορεί να μην σκοράρεις πολύ, αλλά αν έχεις οργάνωση και πειθαρχία να βάλεις ένα γκολ και να πάρεις το τρίποντο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε και τα δύο καλά. Σήμερα πετύχαμε τέσσερα γκολ, δεν δεχθήκαμε κάποιο, οπότε είμαι ευχαριστημένος».