Βόλος - ΠΑΟΚ 0-4: Υγιεινός περίπατος στο Πανθεσσαλικό... (highlights)

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια άνετη νίκη στο Πανθεσσαλικό επί του κάκιστου Βόλου, τον οποίο συνέτριψε με σκορ 0-4.

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-4: Υγιεινός περίπατος στο Πανθεσσαλικό... (highlights)

Την πιο εύκολη νίκη της σεζόν πήρε πιθανότατα ο ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό, συντρίβοντας τον αγνώριστο Βόλο με σκορ 0-4, χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Οι «ασπρόμαυροι» διανύουν πολύ καλό... φεγγάρι και το απέδειξαν και χθες στην έδρα του Βόλου, παίρνοντας τα ηνία του ματς από το ξεκίνημα και μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πιστέψουν ποτέ ότι μπορούν να πάρουν το οτιδήποτε από το παιχνίδι.

Έξτρα κέρδος για τον «δικέφαλο του Βορρά» η εμφάνιση του Γιοάν Σάστρε, με τον Ισπανό μπακ να έχει καλή παρουσία συνολικά στο ντεμπούτο του και να βάζει και το... κερασάκι στην τούρτα με ωραίο προσωπικό γκολ στο 63'.

Όσο για τους «κυανέρυθρους» του Βόλου, μάλλον θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα αυτή τη χλωμή εμφάνιση και τη βαριά ήττα, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στα ματς που ακολουθούν, δεδομένου ότι θα χρειαστούν ακόμη αρκετούς βαθμούς εφόσον θέλουν να «χτυπήσουν» την πρώτη εξάδα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΟΚ 0-4

Σκόρερ: 21' πέν. Κούρτιτς, 29' Ίνγκασον, 63' Σάστρε, 73' Άκπομ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 17’ Φαν Βέερτ, 28’ Φερνάντες

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Πουρίτα Ρομέρο Γκιουλέν Φεράρι – Τσοκάνης Μπαριέντος (87’ Τερεζίου) – Ορός (77’ Σοάρες) Μπαρτόλο (46’ Ρεγκατέν) Φερνάντες (85’ Ροσέρο) – Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Σάστρε (76’ Βιεϊρίνια) Ίνγκασον Μιχαηλίδης Σίντκλεϊ – Κούρτιτς (80’ Εσίτι) Τσιγγάρας – Α. Ζίβκοβιτς (76’ Ζαμπά) Άκπομ (80’ Τσόλακ) Μπίσεσβαρ (72’ Αουγκούστο) – Μιτρίτσα.