Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Κριτική παικτών - Στην πρώτη γραμμή Μασούρας και Αβραάμ

Οι Μασούρας και Αβραάμ Παπαδόπουλος ήταν οι παίκτες με την μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην επαγγελματική νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Κριτική παικτών - Στην πρώτη γραμμή Μασούρας και Αβραάμ

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Θεατής ήταν στο παιχνίδι ο νεαρός γκολκίπερ. Ο ΠΑΣ απείλησε ελάχιστα και αυτό συνέβη μόνο με κάποια μακρινά σουτ που έφυγαν πάνω από την εστία.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες από τα δεξιά, ήταν μέσα στο γκολ του Τικίνιο, είχε δύο-τρεις αξιόλογες σέντρες και σε γενικές γραμμές ήταν από τους παίκτες που «κάτι» έδειξαν στον προπονητή τους.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε, αλλά όσες φορές ο ΠΑΣ επιχείρησε να βγει σε κάποια κόντρα, ο Αβραάμ ήταν πάντοτε παρών! Αρκετά καλό ματς.

ΜΠΑ: Δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα ο Σενεγαλέζος που καθάρισε τις περισσότερες μονομαχίες.

ΜΑΝΩΛΑΣ: Είχε δυναμισμό στο παιχνίδι του και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι επιθετικοί του ΠΑΣ τον ένιωσαν αισθητά.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Δεν πήγε η μπάλα από την πλευρά του. Ελάχιστες ήταν οι φορές που από τα πόδια του ξεκίνησε μία επιθετική προσπάθεια, κυρίως γιατί ο Ολυμπιακός ήταν... μονόπατος, πηγαίνοντας κυρίως από τα δεξιά. Ανασταλτικά δεν είχε πρόβλημα.

ΕΜΒΙΛΑ: Είχε καλές και κακές στιγμές. Έκοψε αρκετές φορές, αλλά είχε και κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις που δεν μας έχει συνηθίσει. Συν τοις άλλοις είχε και ένα κακό τελείωμα από καλή θέση.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Μια κρύο και μία ζέστη ήταν ο Αφρικανός, ο οποίος μπήκε καλά, αλλά όσο περνούσε η ώρα σαν να φαινόταν να μην έχει την ανάλογη ένταση.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε αρκετά καλά διαστήματα, από τα πόδια του ξεκίνησαν κάποιες προϋποθέσεις για δημιουργία ευκαιριών και σίγουρα ήταν από τους παίκτες που άφησαν την ψυχή τους στο Καραϊσκάκη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Εκ των κορυφαίων του αγώνα. Είχε ένα γκολ, έχασε άλλο ένα, είχε αρκετά τρεξίματα, βοήθησε δημιουργικά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να πέφτει ο ρυθμός του.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπορεί να μην είχε κάποια σοβαρή τελική, αλλά τουλάχιστον από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το γκολ του Μασούρα και δημιούργησε άλλα δύο σίγουρα που τα έχασαν οι Μασούρας και Εμβιλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός.

ΛΑΛΑ: Έπαιξε σε ρόλο τρίτου στόπερ αντί του Μανωλά. Δεν μπορεί να κριθεί, γιατί δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Μπήκε στο 70’ και στην πρώτη του ουσιαστικά καλή φάση σκόραρε. Ό,τι καλύτερο για έναν επιεθτικό.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε στο 79’, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

ΛΟΠΕΣ: Μπήκε στο 86’ και δεν μπορεί να κριθεί.