Λουτσέσκου: «Πηγαίνουμε βήμα - βήμα, το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δύναμη»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και στην ικανοποίηση που νιώθει για την βελτίωση της ομάδας του μετά την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ στον Βόλο (4-0).

Λουτσέσκου: «Πηγαίνουμε βήμα - βήμα, το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δύναμη»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό φθάνοντας έτσι τις 6 συνεχόμενες νίκες στην Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπογράμμισε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει απαιτήσεις, αντίθετα με την κοινή πεποίθηση στο εξωτερικό.

Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αφήσει πίσω του το κακό διάστημα του προηγούμενου έτους αφού πλέον δουλεύει αποτελεσματικά, κάτι αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο με τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου:

«Πηγαίνουμε βήμα βήμα, η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολη περίοδος για μας, δώσαμε πολλά απαιτητικά παιχνίδια, είναι λογικό να μην έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Οι άνθρωποι απ' έξω δεν το καταλαβαίνουν όταν τελείωσαν αυτά τα ματς και μετά την Ευρώπη, αποφορτιστήκαμε, αποδώσαμε καλύτερα και είχαμε περισσότερο χρόνο να δουλεύουμε με φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση.

Ο Σάστρε είναι τυχερός που στο πρώτο του παιχνίδι ξεκίνησε με νίκη έχοντας καλή εμφάνιση και γκολ, ήταν μέρος του καλού μας αγώνα. Χρειάζεται ακόμη χρόνο να προσαρμοστεί, να καταλάβει έναν διαφορετικό τρόπο δουλειάς σε ένα καινούργιο και δύσκολο πρωτάθλημα, αρκετοί στην Ευρώπη δεν λαμβάνουν υπόψιν το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά είναι ένα πρωτάθλημα με δύναμη. Ο Σάστρε θα έχει τον χρόνο να καταλάβει πως πρέπει να αγωνιστεί σε αυτό».