Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-2: Επιστροφή στις νίκες, στο Περιστέρι, με κορυφαίο τον Λιβάι Γκαρσία!

Με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει συμμετοχή και στα δύο τέρματα της, που πέτυχαν Τζαβέλλας και Τσούμπερ, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και την λευκή ισοπαλία στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος - ΑΕΚ 0-2: Επιστροφή στις νίκες, στο Περιστέρι, με κορυφαίο τον Λιβάι Γκαρσία!

Στις επιτυχίες επανήλθε η ΑΕΚ, στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο επικρατώντας με 2-0.

Κορυφαίος της ομάδας του Γιαννίκη που προερχόταν από την ήττα με τον Παναιτωλικό, πριν μια βδομάδα και την «λευκή» ισοπαλία, μεσοβδόμαδα, με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ήταν ο Λιβάι Γκαρσία.

Από δικό του σουτ, που έβγαλε ο Γιαννιώτης, ο Τζαβέλλας πήρε το «ριμπάουντ» για το 0-1 στο 22', ενώ ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έδωσε υπέροχη ασίστ στον Τσούμπερ επανασυνδεόντας τον με τα δίχτυα στο 51'.

Με σκορ ασφαλείας πια ο προπονητής του τον απέσυρε (όπως και τον Τσούμπερ) έχοντας κατά νου τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, πολύ περισσότερο που είχε δει τον Μάνταλο ν' αποχωρεί με σφίξιμο και τον Τσιντώτα να μην μπορεί ν' αγωνιστεί λόγω προβλήματος στην μέση.

Έτσι (αφού ο Στάνκοβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος...) ντεμπουτάρισε στην πρώτη ομάδα ο Χατζηεμμανουήλ, που ...προβιβάστηκε από τη 2η ομάδα!

Ούτε το «κιτρινόμαυρο» ροτέισον κατάφεραν να εκμεταλλευθούν οι Περιστεριώτες αφού από το 65' έπαιζαν 10 μετά την αψυχολόγητη κόκκινη του Μουνίθ για γροθιά στον Ρότα.

Έτσι ο Κόλμαν, που είχε ξεκινήσει με ισοπαλία στα Γιάννενα, γνώρισε την πρώτη του ήττα στον παρθενικό εντός έδρας αγώνα του κι η προτελετυταία ομάδα των Δυτικών Προαστείων έχει τον πενιχρότατο απολογισμό του ενός πόντου σε 5 αγωνιστικές...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ATPOMHTOΣ – ΑΕΚ 0-2

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σκόρερς: 22’ Τζαβέλλας, 51’ Τσούμπερ

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες: Χαρίστης, Κουλούρης - Ανσαριφάρντ, Μάνταλος, Ρότα, Σιμάνσκι.

Κόκκινες κάρτες: Μουνίθ (65’)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο – Ντένιτς, Χαρίσης (83’ Όγκουστ), Καρτάλης (63’ Σπιριντόνοβιτς) – Μουνίθ, Κουλούρης, Μπεντινέλι. (78’ Κλωναρίδης)

Α.Ε.Κ. (Αργύρης Γιαννίκης): Χατζηεμμανουήλ - Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί - Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (75’ Σιμόες) – Γκαρσία (64’ Μισελέν), Μάνταλος (λ.τρ. 53’ Γέβτιτς), Τσούμπερ (63’ Άμπραμπατ) – Ανσαριφάρντ (76’ Αραούχο).