Άρης – Λαμία: Ήρθε και είναι στην αποστολή ο Καμαρά

Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Καμαρά επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και είναι στην αποστολή! Βασικός ο Σιαμπάνης έναν χρόνο μετά. 

Άρης – Λαμία: Ήρθε και είναι στην αποστολή ο Καμαρά

Την τελευταία στιγμή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μπήκε στην αποστολή του Άρη.

Ο Μαυριτανός έφτασε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Ο 26χρονος άσος θα είναι στον πάγκο και στη διάρκεια του αγώνα θα αξιοποιηθεί από τον προπονητή του Άρη.

Ο Άρης ξεκινά με τον Σιαμπάνη στο τέρμα και τον Κουέστα (τραυματίστηκε στο ματς με τη Λαμία για το Κύπελλο) στον πάγκο. Το τελευταίο παιχνίδι του σε επίσημο επίπεδο ήταν στις 30 Ιανουαρίου 2021 στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην άμυνα είναι οι Σούντγκρεν, Λούμορ, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και στη μεσαία γραμμή οι Σάσα, Τζέγκο. Μπροστά τους οι Ιτούρμπε, Γκάμα, Μπερτόλιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος.

Η Λαμία έχει τον Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Προβυδάκη (δεξιά), Σαραμαντά (αριστερά), Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλο. Στη μεσαία γραμμή ο Μπεχαράνο θα έχει δίπλα του τον Τζανδάρη αυτή τη φορά. Τριάδα πίσω από τον Καραμάνο (κορυφή της επίθεσης) ξεκινάνε οι Ρόμανιτς, Ταϊρόν, Μπανγκουρά.