Ολυμπιακός: Το 3-4-3 του Μαρτίνς και η υποψηφιότητα Βαλμπουενά για ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταλήγει ξανά στο 3-4-3 και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (23/1, 19.30). Υποψηφιότητα για ενδεκάδα θέτει ο Ματιέ Βαλμπουενά μετά από καιρό σε αγώνα πρωταθλήματος. 

Ολυμπιακός: Το 3-4-3 του Μαρτίνς και η υποψηφιότητα Βαλμπουενά για ΠΑΣ Γιάννινα

Τα μεταγραφικά μπορούν να περιμένουν στον Ολυμπιακό. Αυτό που προέχει για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι τίποτε άλλο από το να φύγουν νικητές από την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (23/1, 19.30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται ξανά να πάει σε σχηματισμό 3-4-3. Η αλήθεια είναι ότι από δοκιμές... άλλο τίποτα στον Ρέντη τις τελευταίες μέρες.

Η ουσία είναι ότι το σχήμα με την τριάδα στην άμυνα είναι αυτό που δουλεύεται τον τελευταίο καιρό και το χρησιμοποιεί ο Μαρτίνς (από το ντέρμπι της Λεωφόρου και έπειτα) με... ορίζοντα τις διπλές αναμετρήσεις με την Αταλάντα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπήκε στην αποστολή, αλλά προτού πάρει την οριστική του απόφαση ο Μαρτίνς, θα τον «τσεκάρει» και λίγες ώρες πριν από το ματς λόγω κάποιων ενοχλήσεων που είχε βγάλει μετά το Αγρίνιο.

Αν παίξει ο Σωκράτης, τότε δίπλα του θα είναι οι Μπα και Μανωλάς, με τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα δύο φτερά και με την ελπίδα αυτή τη φορά να ανεβοκατεβαίνουν τις πλευρές τους και να μην παρουσιάσουν την εικόνα της Λεωφόρου. Βέβαια, και οι δύο είχαν τα δίκια τους ως προς το γεγονός ότι δεν είχαν τις απαιτούμενες ανάσες εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσει πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στο αν θα ξεκινήσει ο Βαλμπουενά ή όχι. Παίζονται δύο θέσεις ανάμεσα στον Γάλλο, τον Μασούρα και τον Ρόνι Λόπες, με τους πρώτους δύο να είναι τα φαβορί και τον Βραζιλιανοπορτογάλο εξτρέμ αουτσάιντερ.

Αν ξεκινήσει λοιπόν ο Βαλμπουενά, τότε θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 4 μήνες! Η τελευταία φορά που είδε το όνομά του στην ενδεκάδα, ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου στο εκτός έδρας ματς με την Λαμία.